Ugrás a tartalomra

Döntetlennel végződött a Partizan-Crvena zvezda meccs

2021.09.19
21:31
Forrás
Pannon RTV
1:1-es döntetlen született a Partizan és a Crvena zvezda labdarúgó csapatainak mérkőzésén a Szuperliga kilencedik fordulójában.

A rangadón a hazai pályán játszó fekete-fehérek szerezték meg a vezetést, a 36. percben Natcho volt eredményes. A 3 pontot azonban nem tudta otthon tartani a Partizan, ugyanis Katai a 83. percben kiegyenlített és beállította a végeredményt. A Partizan ezzel elvesztette eddigi hibátlan mérlegét, de 22 ponttal továbbra is vezeti a bajnokságot, a Crvena zvezda 20 ponttal a második. A 18 pontos Napredak a harmadik, a 17 egységet gyűjtő TSC pedig a negyedik helyen áll. 

Partizan
Crvena zvezda

Most

11:14, Frissítve: 11:21

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nem csak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.