Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Döntetlennel zárult a Crvena zvezda - Partizan derbi

2019.03.02
20:22
2019.03.02
20:28
Forrás
Pannon RTV
A 159. örökrangadón a Partizan labdarúgócsapata szerezte meg a vezetést, de a Crvena zvezda egyenlíteni tudott, így a meccs 1:1-es döntetlennel ért véget.

A 159. örökrangadón a Partizan labdarúgócsapata szerezte meg a vezetést az első félidő 37. percében. A fordulást követően a piros-fehérek magasabb sebességre kapcsoltak, aminek meg is lett az eredménye. A 74. percben Milan Pavkov egyenlített ki. A meccs hátralévő részében nem született újabb gól, így maradt az 1:1-es döntetlen.

A szerbiai labdarúgó Szuperliga 24. fordulója után továbbra is Crvena zvezda áll a tabella első helyén 66 ponttal, a Partizan pedig csak a harmadik 51 ponttal.

A mérkőzés előtt a szurkolók összecsaptak a rendőrökkel. A verekedésben 13-an megsérültek, többek között hat rendőr is.

Partizan
derbi
labdarúgó

Most

15:24, Frissítve: 17:02

Emelkedtek a koronavírus-számok

Növekszik a koronavírus miatt kórházban kezeltek száma Szerbiában, ahogyan a napi esetszám is egyre több - derül ki a friss adatokból. Antalfalván egyelőre kielégítő a járványügyi helyzet, de az oltakozási kedv alacsony.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.