Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Döntetlennel zárult a Crvena zvezda - Partizan derbi

2019-03-02
20:22
2019-03-02
20:28
Forrás
Pannon RTV
A 159. örökrangadón a Partizan labdarúgócsapata szerezte meg a vezetést, de a Crvena zvezda egyenlíteni tudott, így a meccs 1:1-es döntetlennel ért véget.

A 159. örökrangadón a Partizan labdarúgócsapata szerezte meg a vezetést az első félidő 37. percében. A fordulást követően a piros-fehérek magasabb sebességre kapcsoltak, aminek meg is lett az eredménye. A 74. percben Milan Pavkov egyenlített ki. A meccs hátralévő részében nem született újabb gól, így maradt az 1:1-es döntetlen.

A szerbiai labdarúgó Szuperliga 24. fordulója után továbbra is Crvena zvezda áll a tabella első helyén 66 ponttal, a Partizan pedig csak a harmadik 51 ponttal.

A mérkőzés előtt a szurkolók összecsaptak a rendőrökkel. A verekedésben 13-an megsérültek, többek között hat rendőr is.

Crvena zevzda
Partizan
derbi
labdarúgó

Most

13:37, Frissítve: 13:45

Ünnepi kavalkád a piacon

A hagyomány szerint az ortodox nagypénteken egyedül a húsvéti előkészületek engedélyezettek, amit megérezhetett mindenki, aki kilátogatott ma a szabadkai Tejpiacra.
12:50, Frissítve: 13:34

Ünnepi ügyeletek

Munkaszüneti nap van ma Szerbiában az ortodox húsvéti ünnepek miatt. A közvállatok és intézmények többsége ügyeletet tart. Ez hétfőre is vonatkozik

Népszerű

Megölték Slaviša Krunićot

Meggyilkolták Slaviša Krunićot, az egyik legismertebb boszniai szerb üzletembert - közölte ma a Nezavisne Novine című boszniai napilap az internetes oldalán.

Miért hagyják el az emberek Szerbiát?

A szerbiai polgároknak több mint egyötöde gondolt már arra, hogy elhagyja Szerbiát, a már külföldön élőknek pedig több mint 90 százaléka ott látja gyermekei jövőjét is.