Ugrás a tartalomra
Tanjug/Joe Scarnici/Triller via AP

Döntetlennel zárult Mike Tyson és Roy Jones gálamérkőzése

2020.11.29
12:34
Forrás
CNN
Igazságos döntetlennel zárult a két korábbi nehézsúlyú világbajnok, az 54 éves Mike Tyson és az 51 éves Roy Jones gálamérkőzése.

A meccset hatalmas várakozás előzte meg, a rajongók azonban csak közvetítés formájában láthatták, ugyanis nézők nélkül rendezték meg a mérkőzést. A különleges szabályokkal lebonyolított meccsen nem pontozóbírók ítélkeztek, hanem három, korábbi profi világbajnok bokszoló határozott a végül döntetlenről.

Megengedett volt a kiütés is, de azért nem kellett komolyabban aggódni, hogy valamelyik berozsdásodott ökölvívó leterítené a másikat. A fellépésért Tyson 10 millió dollárt kapott, míg Jones garantált keresete 3 millió dollár volt. Ehhez jönnek még a tévés közvetítésből befolyó pénzek - írja a CNN.

boksz
mérkőzés
Mike Tyson
Roy Jones

Most

14:06, Frissítve: 16:42

Lóra fel! - Lovastábor Tóthfaluban

A lótartás és a lóápolás szabályaival ismerkedtek meg fiatalok a négynapos, tóthfalusi lovastáborban. Az érdeklődők Magyarkanizsa és Zenta község területéről érkeztek.

Népszerű

Gyengülnek a Föld „életjelei”

A Föld „életjeleinek” gyengülésére figyelmeztetett a BioScience című szaklapban megjelent cikkben a világ több mint tízezer vezető kutatója.