Ugrás a tartalomra
Tanjug/Joe Scarnici/Triller via AP

Döntetlennel zárult Mike Tyson és Roy Jones gálamérkőzése

2020.11.29
12:34
Forrás
CNN
Igazságos döntetlennel zárult a két korábbi nehézsúlyú világbajnok, az 54 éves Mike Tyson és az 51 éves Roy Jones gálamérkőzése.

A meccset hatalmas várakozás előzte meg, a rajongók azonban csak közvetítés formájában láthatták, ugyanis nézők nélkül rendezték meg a mérkőzést. A különleges szabályokkal lebonyolított meccsen nem pontozóbírók ítélkeztek, hanem három, korábbi profi világbajnok bokszoló határozott a végül döntetlenről.

Megengedett volt a kiütés is, de azért nem kellett komolyabban aggódni, hogy valamelyik berozsdásodott ökölvívó leterítené a másikat. A fellépésért Tyson 10 millió dollárt kapott, míg Jones garantált keresete 3 millió dollár volt. Ehhez jönnek még a tévés közvetítésből befolyó pénzek - írja a CNN.

boksz
mérkőzés
Mike Tyson
Roy Jones

Most

21:26, Frissítve: 21:52

Oltásra buzdít a VIFÓ elnöke

Az elmúlt fél évben megnőtt a fiatalok oltási kedve, egyre többen veszik fel már a harmadik oltást is, viszont még mindig sok a tenni való - jelentette ki a Közügyekben Szollár Ádám, a VIFÓ elnöke.

Népszerű

Tüntetés a szigorítás ellen Szabadkán

Tüntetést szerveztek vasárnap este Szabadkán az új intézkedés miatt, miszerint 22 óra után csak védettségi igazolás felmutatásával lehet belépni a szórakozó- és vendéglátóhelyekre.

Fizetés- és nyugdíjemelés jön Szerbiában

7,5 százalékkal emelkedik idén a GDP Szerbiában, ami magasabb fizetéseket és nyugdíjakat jelent - mondta el az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében Aleksandar Vučić szerb államfő. A költségvetés módosításáról vitázik a szerbiai parlament.