Ugrás a tartalomra
Tanjug/Joe Scarnici/Triller via AP

Döntetlennel zárult Mike Tyson és Roy Jones gálamérkőzése

2020-11-29
12:34
Forrás
CNN
Igazságos döntetlennel zárult a két korábbi nehézsúlyú világbajnok, az 54 éves Mike Tyson és az 51 éves Roy Jones gálamérkőzése.

A meccset hatalmas várakozás előzte meg, a rajongók azonban csak közvetítés formájában láthatták, ugyanis nézők nélkül rendezték meg a mérkőzést. A különleges szabályokkal lebonyolított meccsen nem pontozóbírók ítélkeztek, hanem három, korábbi profi világbajnok bokszoló határozott a végül döntetlenről.

Megengedett volt a kiütés is, de azért nem kellett komolyabban aggódni, hogy valamelyik berozsdásodott ökölvívó leterítené a másikat. A fellépésért Tyson 10 millió dollárt kapott, míg Jones garantált keresete 3 millió dollár volt. Ehhez jönnek még a tévés közvetítésből befolyó pénzek - írja a CNN.

boksz
mérkőzés
Mike Tyson
Roy Jones

Most

10:14

Távozik a Szegedi Szabadtéri Játékok vezetése

Felmentését kérte Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója, s hozzá hasonlóan távozik a fesztivál éléről Harangozó Gyula művészeti igazgató is - tájékoztatta a kulturális szakember kedden az MTI-t.

Népszerű

Fagy és havazás

Kemény fagyok jönnek Szerbiában az elkövetkező napokban, havazással tarkítva - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet oldalán. Az előrejelzések szerint szombattól folyamatosan hűlnek a reggelek, egyre zordabbra fordul az időjárás.