Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Döntetlent játszott a TSC

2021.12.07
16:03
2021.12.07
17:19
Forrás
Pannon RTV
A TSC a szerb Szuperliga tizenkilencedik fordulójában döntetlenre mérkőzött a niši Radnički ellen. A topolyai együttesnek a bírói ráadásban sikerült megmentenie az egy pontot, így maradt a táblázat alsó házában.

Žarko Lazetić vezetőedző első bajnoki mérkőzése a TSC kispadján nem sikerült olyan jól, mint a kupában. A topolyai együttes Zec és Tomanović nélkül lépett pályára, amit a nišiek az első félidő közepén kis híján kihasználtak, de Kasalica lövését bravúrral hárította Filipović kapus. A helyzetekben szegény első félidőt követően a másodikban Banjac tette komoly kihívás elé Kahrimant, aki nagyszerűen védte a topolyai játékos próbálkozását.

Nem sokkal később szöglethez jutott a Radnički, a hazai védelem pedig megingott, ezt kihasználva Mitrović a kapuba bombázott és megszerezte a vezetést a vendégeknek. A nišiek ezután még néhányszor komolyan veszélyeztették a kékek kapuját, de a a befejezések pontatlanok voltak, így megmaradt a TSC-nek az esély, hogy legalább egy pontot megmentsen. Ez a bírói ráadás ötödik percében sikerült a topolyaiaknak egy beadást követően a csereként beállt 18 éves Ratkov talált be a hálóba és kialakította az 1:1-es végeredményt.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója: „Ami fontos számunkra, hogy úgymond nyertünk időt, hogy felkészítsük a csapatot a következő mérkőzésre. Remélem, hogy minél hamarabb eljön az az idő, amikor hazai pályán is tudunk majd nyerni. A fókusz a következő mérkőzésen, a következő fordulón van, amelyet Kragujevacon fogunk játszani. Véleményem szerint ebben a csapatban van erő és tartás, az új edzőnek pedig időre van szüksége, hogy eredményt hozzon a befektetett munkája.”

19 fordulót követően a TSC maradt a 9. a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

TSC
labdarúgás
szuperliga

Most

22:34

Európában sokan szeretnének űrhajósok lenni

Csaknem 23 600-an jelentkeztek űrhajósnak az Európai Űrügynökség (ESA) felhívására, közülük 1391 jelentkező jutott át az első pályázati fordulón - közölte a párizsi központú nemzetközi kormányközi szervezet.
21:12

Sok a temetés, gond van a koporsóellátással

Nőtt a kereslet és csökkent az ellátás üteme – sok mindenre igaz ez az elmúlt időszakban, és így van ez a temetkezéseknél is. Vajdaságban a temetkezési vállalkozásoknak jóval előre kell tervezniük, nehogy koporsó nélkül maradjanak.
19:46, Frissítve: 19:56

Kézilabda Eb: Nem sikerült a továbbjutás

Igazi parázs mérkőzést játszott a magyar és az izlandi kézilabda válogatott. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában Magyarország legjobbjai egy góllal (30:31) kikaptak északi ellenfelüktől.

Népszerű

Egész pontosan kik igényelhetik a 100 eurót?

A 100 eurós támogatásra jogosult legfiatalabb polgárok azok, akik 2022. január 13-án, vagyis ma töltik be a 16. életévüket, a legidősebbek pedig azok, akik január 14-én töltik be a 30. életévüket.

Kombinált oktatás hétfőtől?

Hétfőn visszatérnek az iskolapadba a vajdasági általános iskolások – így határozott a járványhelyzetet követő tanügyi csapat.