Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a TSC

2021.12.07
16:03
2021.12.07
17:19
Forrás
Pannon RTV
A TSC a szerb Szuperliga tizenkilencedik fordulójában döntetlenre mérkőzött a niši Radnički ellen. A topolyai együttesnek a bírói ráadásban sikerült megmentenie az egy pontot, így maradt a táblázat alsó házában.

Žarko Lazetić vezetőedző első bajnoki mérkőzése a TSC kispadján nem sikerült olyan jól, mint a kupában. A topolyai együttes Zec és Tomanović nélkül lépett pályára, amit a nišiek az első félidő közepén kis híján kihasználtak, de Kasalica lövését bravúrral hárította Filipović kapus. A helyzetekben szegény első félidőt követően a másodikban Banjac tette komoly kihívás elé Kahrimant, aki nagyszerűen védte a topolyai játékos próbálkozását.

Nem sokkal később szöglethez jutott a Radnički, a hazai védelem pedig megingott, ezt kihasználva Mitrović a kapuba bombázott és megszerezte a vezetést a vendégeknek. A nišiek ezután még néhányszor komolyan veszélyeztették a kékek kapuját, de a a befejezések pontatlanok voltak, így megmaradt a TSC-nek az esély, hogy legalább egy pontot megmentsen. Ez a bírói ráadás ötödik percében sikerült a topolyaiaknak egy beadást követően a csereként beállt 18 éves Ratkov talált be a hálóba és kialakította az 1:1-es végeredményt.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója: „Ami fontos számunkra, hogy úgymond nyertünk időt, hogy felkészítsük a csapatot a következő mérkőzésre. Remélem, hogy minél hamarabb eljön az az idő, amikor hazai pályán is tudunk majd nyerni. A fókusz a következő mérkőzésen, a következő fordulón van, amelyet Kragujevacon fogunk játszani. Véleményem szerint ebben a csapatban van erő és tartás, az új edzőnek pedig időre van szüksége, hogy eredményt hozzon a befektetett munkája.”

19 fordulót követően a TSC maradt a 9. a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

TSC
labdarúgás
szuperliga

Most

08:07, Frissítve: 08:52

Napos, de hűvös idő

A 0 és 2 fok közötti délelőtti értékek után, a délután folyamán 11 fokig is felmelegedhet a levegő.

Népszerű

Álommunka, álombér?

Egyetlen napot sem kell várniuk, hogy munkát kapjanak, a fizetésük pedig több mint 200 ezer dinár is lehet. A felmérések szerint jelenleg a gépészmérnökök a legkeresettebbek a szerbiai munkaerőpiacon.