Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a TSC a Čukarički ellen

2021.04.10
22:02
2021.04.11
15:57
Forrás
VajdaságMa, informer.rs
Gól nélküli döntetlennel végződött a topolyai TSC és a Čukarički labdarúgóinak összecsapása.

A TSC jól kezdett, az első félidőben két ziccert is kihagytak, Lukić a felső lécet találta el, Mihajlo Banjac pedig nagy helyzetben az ellenfél kapusába lőtte a labdát. A hazaiaknak is voltak lehetőségeik, de gól nem született az első félidőben.

A második játékrészben mindkét csapat óvatosabban játszott, főleg a védekezésre helyezték a hangsúlyt, így komolyabb helyzetek sem alakultak ki, maradt a gól nélküli döntetlen.

A topolyaiak a következő fordulóban Zentán a belgrádi Voždovacot fogadják. Mladen Krstajić, a TSC vezetőedzője szerint végig kiegyenlített volt a játék.

"Várható volt, hogy egy nehéz mérkőzés lesz, már csak azért is, mert a Čukarički a szezon eddigi részében fantasztikusan teljesített, jó eredményeket értek el, abszolút tiszteletre méltó a teljesítményük. Ami minket illet, a Novi Pazar elleni legutóbbi vereség után a srácok nagyon jó meccset játszottak és gratulálok nekik. Megmutatták karakterüket. Ami magát a meccset illeti, azt hiszem kiegyenlített volt, a Čukarički többet birtokolta a labdát, de ha a kialakított helyzeteket vesszük figyelembe, akkor az egész meccs alapján a 0:0 jól tükrözi a játék képét."

TSC
Čukarički
labdarúgás

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.