Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a TSC a Čukaričkivel

2022.10.23
08:34
2022.10.23
16:35
Forrás
Pannon RTV
1:1-es döntetlent játszott a TSC a belgrádi Čukaričkivel a Szerb Szuperliga 16. fordulójában.

A hazai pálya előnyét kihasználva a mérkőzés kezdetén többnyire a topolyai csapat nyomott jobban, viszont több nagy helyzet is kimaradt. Az első félidő 25. percében Luka Ilić baloldali szöglete után Petar Ratkov fejesével végül megszerezték a vezetést. A második játékrészben az 50. percben újabb gól született, a Čukarički egyenlíteni tudott: egy újabb szögletet követően Uroš Drezgić szintén fejjel szerezte meg a vendégcsapat első gólját, ezzel pedig beállította a végeredményt. A TSC továbbra is őrzi harmadik helyét a bajnokságban.

Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója kiemelte: „Ahogy hirdették is, hogy a forduló rangadója lesz ez a mérkőzés, a látottak alapján szerintem meg is valósult. Nagyon jó mérkőzést láthattunk, nekünk ami nagyon fontos volt, hogy tudjuk kontrollálni a játékot, ez sikerült is. Az első félidő 15. percétől egészen az első félidő végéig a kezünkben tartottuk a mérkőzés tempóját, helyzeteket alakítottunk ki. Nagyon sajnálom, hogy nem rúgtuk be ezeket a helyzeteket és legjobban azt sajnálom, hogy az első félidő vége előtt 1-2 perccel, kimaradt Stojić nagy helyzete, mert akkor az egész mérkőzés egy nyugodtabb mederben zajlott volna.”

TSC
Čukarički
labdarúgás

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.