Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a TSC és a Vojvodina - megőrizték veretlenségüket

2019.08.19
11:21
2019.08.19
17:32
Forrás
Pannon RTV
A Vojvodina jelenleg csak a jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg a topolyai csapatot a táblázaton.

2:2-es döntetlent játszott a listavezető újvidéki Vojvodina otthonában a topolyai TSC, így mindkét csapat megőrizte veretlenségét a szerbiai labdarúgó Szuperligában.

Mozgalmas, ám gól nélküli első félidőt láthatott az a csaknem hétezer szurkoló, aki úgy döntött, hogy az újvidéki Karađorđe stadionban élőben nézi a Vojvodina és a TSC közötti vajdasági derbit. A második játékrészben aztán a gólgyártás is beindult. Nenad Lukić a 49. percben megszerezte a topolyai vezetést, majd a 63. percben újabb találatával megduplázta a TSC előnyét. A Vojvodina azonban nem adta fel és a 72. percben Bojan Matić lövésének köszönhetően előbb szépített, majd a hosszabbítás utolsó pillanataiban, Vincent Eze 96. percben lőtt góljával otthon tartott 1 pontot.

Nenad Lalatović, vezetőedző, FK Vojvodina, Újvidék: „A második félidőt remekül nyitotta a TSC. Tudtuk, hogy Lukić nagyon jó játékos, remek lábai vannak, de mi mégis hagytuk, hogy 25 méterről kapura lőjön.”

Szabó Zoltán, a topolyai csapat mestere izgalmasnak és érdekesnek értékelte a vasárnap este játszott mérkőzést, amelyet szerinte a nézőtérről is nagyon lehetett élvezni. „Négy gól esett. Mi 2:0-ra vezettünk, de sajnos nem tudtuk megtartani ezt a vezetést. Az utolsó pillanatokban kaptunk egy gólt. Nem vagyok elégedetlen az eredménnyel, de amikor az utolsó pillanatban kapsz egy gólt, az egy kicsit fáj. Szerintem jól játszottunk, megmutattuk itt Újvidéken is, hogy a TSC-nek van minősége és van jövője. Ez volt nekünk a legfontosabb. A Vojvodina egy nagyon jó csapat, nem hiába vannak velünk egyforma pontszámmal.”

A Vojvodina és a TSC egyaránt 13 pontot gyűjtve veretlenül áll a tabella élén, megelőzve a két belgrádi gigászt, a Crvena zvezdát és a Partizant. A TSC legközelebb az Inđija csapatát látja vendégül Zentán.

TSC
Vojvodina
labdarúgás
foci

Most

Népszerű

Álommunka, álombér?

Egyetlen napot sem kell várniuk, hogy munkát kapjanak, a fizetésük pedig több mint 200 ezer dinár is lehet. A felmérések szerint jelenleg a gépészmérnökök a legkeresettebbek a szerbiai munkaerőpiacon.