Ugrás a tartalomra
Facebook/TSC

Döntetlent játszott a TSC a Partizannal

2023.01.23
13:13
2023.01.23
13:40
Forrás
Pannon RTV
Harmadik törökországi felkészülési mérkőzésén is döntetlent játszott a TSC labdarúgócsapata.

A TSC ezúttal egy ismerős ellenféllel, a belgrádi Partizannal csapott össze Belekben. A vezetést a fővárosi együttes szerezte meg, Urošević a 31. percben volt eredményes. A topolyai válasz a második félidő derekán érkezett, amikor Kuveljić talált be a fekete-fehérek kapujába. Érdekességnek számít, hogy a Partizan és a TSC a szerbiai Szuperligában is nagy csatát vív, hiszen a második és a harmadik helyet foglalják el a tabellán. A hazai pontvadászat február negyedikén folytatódik.

TSC
Partizan
labdarúgás
labdarúgó

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.