Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a TSC a Voždovaccal

2019.11.10
16:40
2019.11.10
18:30
Forrás
Pannon RTV
Gólgazdag és mozgalmas mérkőzést játszott a TSC a szerbiai Szuperliga hétvégi fordulójában Zentán a belgrádi Voždovac csapata ellen, ami végül pontosztással ért véget.

A topolyaiak már a 2. percben előnybe kerültek Milićević góljának köszönhetően. Az öröm azonban nem tartott sokáig, hiszen a vendégek litván légiósa, Lasickas már az 5. percben kiegyenlített. A 11. perceben ismét előnybe kerülhetett volna a TSC, Lukić azonban kihagyta a büntetőt. A második félidőben is volt mit látni a nézőknek. Szilágyi a 60. percben bevette a vendégek kapuját, de negyed órával később ismét egál volt az állás, miután Nikolić büntetőből volt eredményes. A folytatásban hiába támadt többet a TSC, az állás 2:2 maradt. Ezzel pedig a topolyai csapat megőrizte ötödik helyét a táblázaton.

Zenta
Voždovac
TSC

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.