Ugrás a tartalomra

Döntetlent játszott a Zvezda az AC Milannal

2021.02.18
21:24
2021.02.18
21:53
Forrás
Pannon RTV
Az emberhátrányban játszó Crvena zvezda a hosszabbítás utolsó percében egyenlített az AC Milan ellen a UEFA Európa Liga tizenhatod-döntőjének első mérkőzésén.

Bravúros 2:2-t játszott a Crvena zvezda hazai pályán az AC Milan együttese ellen a labdarúgó Európa liga kieséses szakaszának első mérkőzésén. Az összecsapáson szinte minden történt, ami történhet egy meccsen: volt piros lap, öngól, tizenegyes, utolsó perces találat és jó iram is.

Az első találatra sokat kellett várni, az első játékrész végén született. A 42. percben a belgrádi csapat játékosa, Radovan Pankov öngólt jegyzett, így a félidőre 0:1-el vonultak a csapatok.

A második félidő elején, Guélor Kanga a Zvezda gaboni játékosa egyenlíteni tudott büntetőből. Gyorsan változott azonban ismét az eredmény. Csaknem 10 percig maradt döntetlen az állás, az olasz csapat ugyanis a győzelemre hajtva Theo Hernandez által ismét előnyhöz jutott. Az AC Milan játékosa szintén tizenegyesből volt eredményes.

Amikor már úgy tűnt, hogy marad a meccs végégig az 1:2-es vendég előny, érkezett a belgrádi csapatnak reményt adó találat. A ráadásban Milan Pavkov betalált, így életben tartotta a 77. perctől emberhátrányban játszó Crvena zvezda továbbjutási reményeit.

Crvena zvezda
AC Milan
Európa Liga

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.