Ugrás a tartalomra
Tanjug/Tanja Valić

Dragan Stojković Piksi az új szövetségi kapitány

2021.03.03
13:40
Forrás
Szerbiai RTV
Hivatalos, Dragan Stojković Piksi veszi át a szerb labdarúgó-válogatott irányítását. A hírt a Szerbiai Labdarúgó Szövetség az új kapitány 56. születésnapján jelentette be.

A szövetség közleménye szerint a szakember 3 éves szerződést írt alá, vagyis a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságig kötelezte el magát. Stojković edzőként eddig ázsiai klubcsapatoknál tevékenykedett, labdarúgóként pedig 84 alkalommal játszott a jugoszláv válogatottban, ezalatt pedig 15 gólt szerzett. Piksi elsődleges célja az lesz, hogy kijuttassa a szerb nemzeti csapatot a 2022-es világbajnokságra, ez azonban koránt sem lesz könnyű, hiszen többek között Portugálival kerültek egy selejtezőcsoportba.

labdarúgás
Dragan Stojković

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.