Ugrás a tartalomra

A dunacsébi ČSK Pivara csapatát fogadja a topolyai TSC

2017.11.16
15:22
2024.03.19
08:37
Forrás
Pannon RTV
A klubvezetés ígérete szerint az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén izgalmas játékra számíthatnak a szurkolók. A mérkőzés ingyenes, de aki 150 dináros jegyet vált, azt ismét ajándékban részesül.

Az előző fordulóban idegenben tudott nyerni a TSC az užicei Sloboda vendégeként. Ez plusz erőt adhat az újabb sikerhez - véli a csapat mestere. Petar Kurćubić, vezetőedző, TSC: „Abszolút megérdemeltük a győzelmet, amely sokat jelent számunkra, mind a pontszerzés, mind a hangulat, mind pedig a tabella felső részébe való előrelépés terén, és nagyobb pontszámkülönbséget sikerült elérni azokkal a csapatokkal szemben, akik a bennmaradásért küzdenek, tehát nagyon értékes győzelem, és nagy löketet ad a következő mérkőzéshez.”

A meccsre kilátogató és jegyet vásárló szurkolók ezúttal is ajándékot kapnak. Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC: „A belépés díjmentes, de aki jegyet vált, az megint kap egy ülőpárnát, az lesz a meglepetés. A csapattól azt várom, úgy mutatkozzon be, hogy a Sloboda elleni győzelmet még értékesebbé tegye azzal, hogy megnyerjük a Čelarevo elleni mérkőzést.”

A TSC-ČSK Pivara labdarúgó mérkőzés szombaton 13 órakor kezdődik a topolyai városi stadionban.

Topolya
TSC
labdarúgó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.