Ugrás a tartalomra

Egy nappal a vébé előtt rúgták ki a spanyol szövetségi kapitányt

2018.06.13
13:50
Forrás
nso.hu
Julen Lopeteguit azonnali hatállyal menesztette a spanyol szövetség, miután a Real Madrid tegnap bejelentette, hogy a spanyol válogatott eddigi szövetségi kapitánya veszi át az együttes irányítását.

Utódjáról még nem született döntés. Teljes a káosz a spanyol válogatott háza táján két nappal a portugálok elleni világbajnoki csoportmérkőzés előtt. Egyelőre még nem tudni, ki lesz a szövetségi kapitány a vébén. Az U21-esek edzőjét, Albert Celadest, Lopetegui segítőjét, Pablo Sanzot és Fernando Hierrót emlegették a spanyol lapok. A spanyolok a B csoportban szerepelnek a vébén, rögtön a portugálokkal kezdenek, majd Irán és Marokkó lesz az ellenfelük.

Julen Lopetegui
Spanyolország
labdarúgás

Most

15:33, Frissítve: 16:48

Ünnep a Pannon RTV-ben

Ünnepi műsorokkal, filmekkel várja a Pannon Televízió a nézőket a húsvéti ünnepek alatt. Nem csak a tévé, a Pannon Rádió és a Szabadkai Magyar Rádió is színes műsorokkal készült a hallgatóknak.
15:17, Frissítve: 16:07

Stevan Bakić húsvéti köszöntője

Szabadka Város Önkormányzata és a saját nevemben kellemes húsvéti ünnepeket kívánok, e legnagyobb keresztény ünnepet a Gergely-naptár szerint ünneplő minden polgártársamnak - írja köszöntőjében Szabadka polgármestere.

Népszerű