Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Egy nappal a vébé előtt rúgták ki a spanyol szövetségi kapitányt

2018-06-13
13:50
Forrás
nso.hu
Julen Lopeteguit azonnali hatállyal menesztette a spanyol szövetség, miután a Real Madrid tegnap bejelentette, hogy a spanyol válogatott eddigi szövetségi kapitánya veszi át az együttes irányítását.

Utódjáról még nem született döntés. Teljes a káosz a spanyol válogatott háza táján két nappal a portugálok elleni világbajnoki csoportmérkőzés előtt. Egyelőre még nem tudni, ki lesz a szövetségi kapitány a vébén. Az U21-esek edzőjét, Albert Celadest, Lopetegui segítőjét, Pablo Sanzot és Fernando Hierrót emlegették a spanyol lapok. A spanyolok a B csoportban szerepelnek a vébén, rögtön a portugálokkal kezdenek, majd Irán és Marokkó lesz az ellenfelük.

Julen Lopetegui
Spanyolország
labdarúgás

Most

10:47, Frissítve: 11:08

Szeretem a nagyszüleimet

A topolyai Családfa elnevezésű civil szervezet képzőművészeti és irodalmi pályázatot hirdet, melynek célja, hogy kiemeljük a nagyszülők fontos szerepét a családban.

Népszerű

Motoros baleset a Majsai úton

Baleset történt szerda este Szabadkán a Majsai úton. A szemtanúk elmondása szerint egy motoros közlekedett Makkhetes irányába, amikor a kanyarban lévő kis utcából egy autó kihajtott elé.

Megnyitottak Szerbia-szerte a Lidl áruházak

A cégóriás olyan termékeket dobott piacra, amelyek eddig Szerbiában nem voltak jelen. A német lánc szerbiai megjelenését már hónapok óta nagy várakozás előzte meg.