Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Egy nappal a vébé előtt rúgták ki a spanyol szövetségi kapitányt

2018-06-13
13:50
Forrás
nso.hu
Julen Lopeteguit azonnali hatállyal menesztette a spanyol szövetség, miután a Real Madrid tegnap bejelentette, hogy a spanyol válogatott eddigi szövetségi kapitánya veszi át az együttes irányítását.

Utódjáról még nem született döntés. Teljes a káosz a spanyol válogatott háza táján két nappal a portugálok elleni világbajnoki csoportmérkőzés előtt. Egyelőre még nem tudni, ki lesz a szövetségi kapitány a vébén. Az U21-esek edzőjét, Albert Celadest, Lopetegui segítőjét, Pablo Sanzot és Fernando Hierrót emlegették a spanyol lapok. A spanyolok a B csoportban szerepelnek a vébén, rögtön a portugálokkal kezdenek, majd Irán és Marokkó lesz az ellenfelük.

Julen Lopetegui
Spanyolország
labdarúgás

Most

Népszerű

Családi ház égett le Kishegyesen

Leégett a Csőke házaspár családi háza a Deák Ferenc utcában Kishegyesen. Kedden este 17 óra környékén ütött ki a tűz a kazánházában, majd átterjedt a tetőszerkezetre.

Baleset a zentai Thurzó Lajos Általános Iskolában

Súlyos iskolai balesethez riasztották tegnap kora délután a zentai mentőszolgálatot. Egy kisfiú zuhant le a zentai Thurzó Lajos Általános Iskola lépcsőjéről, aki súlyos sérüléseket szenvedett.