Ugrás a tartalomra

Egy osztállyal feljebb került a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában

2019.09.25
18:58
2024.03.19
08:48
Forrás
M4Sport.hu
Az Európai Labdarúgó Szövetség átalakította a Nemzetek Ligája osztályait. Így került Magyarország a harmadikból a második vonalba.

Az UEFA beszámolója alapján az A, B és C osztály mezőnye egyaránt 16 csapatos lesz a sorozat 2020/21-es idényében.

A változtatás azt jelenti, hogy az élvonaltól búcsúzó Németország, Izland, Horvátország és Lengyelország mégis a legjobbak között lesz.

A C osztályból feljutott négy csoportgyőztesen túl pedig a csoportmásodikokkal együtt Magyarország is a második vonalba került át.

A B osztály tagjai pedig a következők: Oroszország, Ausztria, Wales, Csehország, Skócia, Norvégia, Szerbia, Finnország, Szlovákia, Törökország, Írország, Észak-Írország, Bulgária, Izrael, Magyarország és Románia.

Nemzetek Ligája
UEFA
Európai Labdarúgó Szövetség

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.