Ugrás a tartalomra
Tanjug/Sava Radovanovic

Egy osztállyal feljebb került a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában

2019-09-25
18:58
2019-09-25
19:29
Forrás
M4Sport.hu
Az Európai Labdarúgó Szövetség átalakította a Nemzetek Ligája osztályait. Így került Magyarország a harmadikból a második vonalba.

Az UEFA beszámolója alapján az A, B és C osztály mezőnye egyaránt 16 csapatos lesz a sorozat 2020/21-es idényében.

A változtatás azt jelenti, hogy az élvonaltól búcsúzó Németország, Izland, Horvátország és Lengyelország mégis a legjobbak között lesz.

A C osztályból feljutott négy csoportgyőztesen túl pedig a csoportmásodikokkal együtt Magyarország is a második vonalba került át.

A B osztály tagjai pedig a következők: Oroszország, Ausztria, Wales, Csehország, Skócia, Norvégia, Szerbia, Finnország, Szlovákia, Törökország, Írország, Észak-Írország, Bulgária, Izrael, Magyarország és Románia.

Nemzetek Ligája
UEFA
Európai Labdarúgó Szövetség

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.