Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Adam Hunger

Egyelőre kérdéses a US Open sorsa

2020.04.19
14:42
2020.04.19
14:48
Forrás
MTI
Wimbledont törölték, a francia nyílt bajnokság időpontját megváltoztatták.

Júniusban dől el az amerikai nyílt teniszbajnokság idei kiírásának sorsa. A francia nyílt bajnokság szeptember 20-án kezdődhet, alig egy héttel azután, hogy véget ér az elvileg augusztus 31-én rajtoló US Open. Noha még semmilyen eshetőséget nem zártunk ki, ám az, hogy nézők nélkül kerüljön sor a tornára, több mint valószínűtlennek tűnik, ez nem egyezne a tenisz szellemiségével - közölte az Egyesült Államok Teniszszövetségének első embere, Mike Dowse. A torna New York-i helyszíne jelenleg szükségkórházként üzemel. A Billie Jean King Nemzeti Teniszközpontba 470 ágyat telepítettek a hatóságok, emellett naponta több mint 25 ezer adag ételt készítenek betegek, gyermekek és egészségügyi dolgozók részére a US Open otthonában. (MTI)

tenisz
Amerikai Nyílt Teniszbajnokság
koronavírus-gyanús

Most

08:55

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei

A BL keddi játéknapján 8 mérkőzést játszanak. Az est két igazi rangadót tartogat a fociszurkolók számára: az Inter Milan a Barcelona csapatát látja vendégül, míg a csoportjában eddig hibátlanul teljesítő Napoli az Ajax otthonába látogat.
07:11

Milyen vizet iszunk?

Évente átlagosan 70 liter palackozott vizet fogyaszt egy szerbiai polgár. Ez a szám minden évben 10 és 20 százalék közötti növekedést mutat - mondják a belgrádi Városi Közegészségügyi Intézet szakemberei.

Népszerű

69 kérdés, 30 perc

Október 1-jén, szombaton kezdődik és 31-éig tart a népszámlálás Szerbiában.

Újabb tömegbaleset Szabadkán

A hidegfront, a változékony időjárás, a helyenként nedves és sárfelhordásos útszakaszok miatt az elmúlt egy-két napban nőtt a koccanásos balesetek száma.