Ugrás a tartalomra
Illusztráció: Pixabay

Egyéni edzések, szabadtéri pályán, Amerikában is

2020-05-03
15:34
Forrás
hirado.hu
Elkezdődhetnek az egyéni edzések az észak-amerikai profi labdarúgóligában.

A csapatok jövő szerdától egyéni edzésekre használhatják edzőközpontjaik szabadtéri pályáit. Az MLS-szezon február 29-én kezdődött, ám a járvány miatt mindössze két fordulót tudtak lejátszani, és május 15-ig biztosan nem rendezhetnek további mérkőzéseket. Az új rendelkezés értelmében a játékosok a közös helyiségeket nem használhatják, illetve minden egészségügyi és biztonsági intézkedést be kell tartaniuk a gyakorlások idején is.

A NASCAR autóverseny-sorozat szervezői már korábban bejelentették, hogy május 17-től 11 nap alatt hét futamot bonyolítanak le. Az információk szerint nem lesznek gyakorlások és időmérő edzések, a pilóták szinte csak a versenyeket fogják teljesíteni, természetesen közönség nélkül. Az újrakezdés utáni első viadalokat Darlingtonban, Charlotte-ban és Kansas Cityben rendezik majd meg.

Észak-Amerika
Amerika
labdarúgás
edzés
szabadtéri
szabályok

Most

10:05

Đoković beérte Federert

Novak Đoković világelső szerb teniszező a 310. hetet kezdte meg a férfi teniszezők ATP világranglistájának az élén, ezzel beérte az eddigi rekorder svájci Roger Federert.
09:53, Frissítve: 10:03

Juhtenyésztés: igen vagy nem?

Elégedetlenek a vajdasági juhtenyésztők, de bíznak abban, hogy a lassanként emelkedő árak miatt a jövőben is érdemes lesz birkák és bárányok tenyésztésével foglalkozni.
08:43

Pártok közti párbeszéd kezdődik

A szerb köztársasági parlament égisze alatt, az Európai Parlament közvetítésével a pártok közötti párbeszéd ma Ivica Dačićtyal, a szerb parlament elnökének videokonferenciájával kezdődik.
07:50, Frissítve: 09:08

Ma kezdődik a Berlinale

koronavírus-járvány miatt közönség és sztárok nélkül kezdődik hétfőn a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale), amelyen a szemle 71 éves történetében először egyszerre két magyar nagyjátékfilm is indul a legjobb filmnek járó Arany Medvéért.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.