Ugrás a tartalomra

Egyetemi sportcsapatok mérik össze ügyességüket

2021.05.28
19:15
2021.05.28
20:03
Forrás
Pannon RTV
Sportnapokat rendez a szabadkai Közgazdasági Kar. A háromnapos eseményen röplabdában, kosárlabdában, kézilabdában és labdarúgásban mérheti össze ügyességét mintegy 250 szabadkai és újvidéki hallgató.

A megnyitón köszöntőt mondott Nenad Ivanišević tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkár, Dane Basta tartományi sport- és ifjúságügyi titkár, valamint Stevan Bakić, Szabadka polgármestere.

Stevan Bakić, Szabadka polgármestere: „Ma a sport alkalmából gyűltünk össze azokon a sportpályákon, amelyek 3 évvel ezelőtt még teljesen elhagyatottak és használhatatlanok voltak. Mára már azonban minden sportkövetelménynek eleget tesznek. Ez annak a politikának az eredménye, amelyet Szabadka városa 2016 óta képvisel. A köztársaság, a tartomány és az önkormányzat lehető legjobb együttműködésével fejlődik mindaz, ami a színvonalas hallgatói életet jelenti.”

Közgazdasági Kar
egyetem
sportnap
Szabadka

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.