Ugrás a tartalomra

Egygólos győzelmet aratott Costa Rica Japán felett

2022.11.27
14:30
2022.11.27
14:40
Forrás
MTI, M4sport.hu
Egygólos győzelmet aratott Costa Rica válogatottja a japán csapat felett a katari labdarúgó-világbajnokság első vasárnapi mérkőzésén az E csoport második fordulójában.

Az első félidőben mindössze öt kapura lövési kísérlete volt a feleknek: Japán próbálkozásai messzire elkerülték a kaput, míg a Costa Rica-i lövések elakadtak a blokkokban.

A második félidő kicsit nagyobb izgalmakkal kezdődött, gólra viszont így is a 81. percig kellett várni. A Costa Rica-i együttesből Fuller talált az ellenfél kapujába. A játék további részében nem született több gól, így a végeredmény maradt 1:0.

Costa Rica
Japán
foci-vb
labdarúgó világbajnokság
Katar 2022

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.