Ugrás a tartalomra

Egymillió dollár Messi könnyeiért - Senki többet, harmadszor!

2021.08.14
15:10
Forrás
MTI
Árverésre bocsátják Messi könnyeit - pontosabban azt a szalvétát, amellyel felitatta a könnycseppeket a barcelonai búcsú-sajtótájékoztatóján.

Egy argentin portál szerint a szalvétának egymillió dollár az aukciós kikiáltási ára. A hatszoros aranylabdás futballista múlt vasárnap, 21 év után köszönt el a Barcelonától, és bár kész volt az új megállapodás aláírására is, a szigorú spanyol pénzügyi szabályok miatt végül elmaradt a szerződéshosszabbítás. A csatár sajtótájékoztatón köszönt el a Barcelonától, de nem tudta visszatartani könnyeit, amelyeket az immár "milliós" szalvétával törölt fel. Messi bánata egyébként nem tartott sokáig, kedden írta alá a szerződését a Paris Saint-Germainnel. A fizetése körülbelül évi nettó 35 millió euró lesz. 

Lionel Messi
árverezés

Most

21:49

Megszámolják az ürgéket

Országos Ürgelajstromot szervez ismét a magyarországi Vadonlesők Közössége Természetvédelmi Egyesület április 20-27. között.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.