Ugrás a tartalomra
Tanjug/Jadranka Ilic

Egymillió eurós jutalom a szerb válogatottnak

2021.11.15
21:50
2021.11.15
22:16
Forrás
MTI, B92,Večernje novosti
A labdarúgók gyermekek gyógyítására adományozzák az összeget.

Szerbia labdarúgó-válogatottja egymillió eurót kap azért, mert kiharcolta a részvételt a 2022-es világbajnokságon - adta hírül a Večernje Novosti belgrádi lap. Az egyenes kijutást az együttes azzal érte el, hogy vendégként 2-1-re legyőzte Portugália legjobbjait az európai selejtezősorozat záró, vasárnapi fordulójában.

A prémiumot Aleksandar Vučić szerb elnök javaslatára szavazták meg a hétfői kormányülésen, és az újság szerint a pénzt már át is utalták a szerb futballszövetség számlájára. A B92 hírportál forrásai szerint a szerb labdarúgó válogatott gyermekek gyógyítására adományozza az összeget.

labdarúgás
foci
válogatott
jutalom
egymillió

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:11

Elismerték Terzić munkáját

Húsz év alatt húsz érem - ezzel az eredménnyel érdemelte ki a Gyertyaszentelő-napi Érdemrendet Zoran Terzić, a szerb női röplabda-válogatott szövetségi kapitánya.
12:39, Frissítve: 12:44

Liszicsanszk orosz ellenőrzés alá került

Az ukrán erők elhagyták Liszicsanszkot, az ukrán hadsereg utolsó bástyáját Luhanszk régióban. Három ember vesztette életét a harkivi körzetben, amikor az orosz erők támadást intéztek Bezrukij település ellen. 131. napja tart a háború Ukrajnában.
12:38

Tompít a hőség vezetéskor

Készüljünk fel a kánikulára, ha útra kelünk! Előbb fáradunk, türelmetlenebbek lehetünk, koncentrációzavar léphet fel. Néhány jótanács a hosszú út előtt!

Népszerű