Ugrás a tartalomra

Elhalasztják a II. liga hétvégi meccseit Szerbiában az időjárási viszonyok miatt

2018.03.22
16:06
2018.03.22
18:03
Forrás
Pannon RTV
Szombat helyett szerdán lép pályára a topolyai TSC labdarúgó csapata. Hazai pályán a belgrádi Sinđelićet fogadják.

2:2-es döntetlent játszott Pirotban a TSC, így egy pontot tudott szerezni a legutóbbi mérkőzésen. A kék-fehérek következő ellenfele hazai pályán a belgrádi Sinđelić csapata lesz.

Predrag Rogan, vezetőedző, TSC, Topolya: „Egy rendkívül erős ellenfelünk lesz, annak ellenére úgy vélem, hogy van mit megmutatnunk. Sikeresen válaszolunk az új kihívásra, és remélem, hogy legutóbb a Jagodina ellen játszott meccsünkkel megmutattuk a szurkolóinknak, mire vagyunk képesek, és remélem, minél nagyobb számban jönnek el, és támogatást nyújtanak a fiúknak.”

A rossz időjárási viszonyok miatt a szervezők jobbnak látták elhalasztani a következő mérkőzést, ezért most a megszokott hétvégi meccset szerdán játsszák.

Szabó Zoltán, sportigazgató, TSC: „Szerdán lesz a mérkőzés 15:30-kor a belgrádi Sinđelić ellen, amely negyedik a táblázaton, szóval egy hellyel előttünk vannak. Azt kell tudni még a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy folytatjuk a tradíciót, vagyis, ahogy a múltkori meccsen is, a belépő ingyenes, de aki belépőt vált, ami 150 dinár, az kap egy szurkolói bögrét. Szeretném meghívni a közönséget, hogy minél nagyobb számban jöjjenek ki szerdán, annak ellenére, hogy munkanap van, hiszen ez a csapat megérdemli a buzdítást.”

A TSC-Sinđelić mérkőzést szerdán játsszák a topolyai városi stadionban.

TSC Topolya
Topolya

Most

17:45, Frissítve: 19:53

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.