Ugrás a tartalomra

Elhalasztották a budapesti vizes Európa-bajnokságot

2020.03.20
18:31
Forrás
MTI
A vizes sportokat tömörítő európai szövetség a koronavírus-járvány miatt hozta meg ezt a döntést.

A LEN pénteki közleménye szerint az úszók, szinkronúszók, nyílt-vízi úszók és műugrók május 11-24-re tervezett versenyét augusztus 17. és 30. között rendeznék meg. Paolo Barelli, a LEN elnöke jelezte, a magyarországi szervezőkkel megállapodtak, május végén, június elején tárgyalnak arról, hogy az új időpontban sor kerülhet-e az eseményre. Szabó Tünde sportért felelős magyar államtitkár elmondta, Budapest továbbra is elkötelezett az Európa-bajnokság mellett, a kontinensviadal - amelyet 1926-ban éppen a magyar fővárosban rendeztek meg először - minden szezon egyik csúcspontja.

Európa bajnokság
Budapest
koronavírus-járvány

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.