Ugrás a tartalomra
Pixabay/MabelAmber - illusztráció

Elhunyt Ivica Osim

2022.05.01
19:25
Forrás
Szerbiai RTV
Elhunyt Ivica Osim, a jugoszláv labdarúgás egyik legendás alakja. Az egykori labdarúgót és edzőt 81 évesen érte a halál.

Elhunyt Ivica Osim, a jugoszláv labdarúgás egyik legendás alakja. Az egykori labdarúgót és edzőt 81 évesen érte a halál. 1941-ben született Szarajevóban. Szerbia és az egykori Jugoszlávia egyik leghíresebb edzőjeként emlékszik rá a sportvilág. A Partizan Jugoszláv-kupát nyert vezetésével, illetve a görög Panathinaikósz csapata is kupagyőztes lett az irányítása alatt. A jugoszláv és a japán válogatottak szelektora is volt. Halálhírét barátai, edzőtársai és családja megerősítette. (RTS)

elhunyt
meghalt
in memoriam

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:43

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.