Ugrás a tartalomra
Pixabay

Elhunyt Milan Zivadinović

2021.07.17
13:36
Forrás
Szerbiai RTV
A volt labdarugó és edző hetvenhét éves volt.

Živadinović 1944. december 15-én született Belgrádban. Karrierje alatt számos klub mezét viselte. Játszott a Crvena zvezdában, a Čelik, a Vardar, és az užicei Sloboda csapatában. Edzőként vezette Újvidék csapatát, a szabadkai Spartakot, a Crvena zvezda utánpótlás csapatát, a Radot, a nikšići Sutjeskát, a török Sakarya csapatát, a podgoricai Budućnostot, a niši Radničkit, Prištinát.

Dolgozott Kuvaitban, majd visszatért az OFK Beográd-hoz, és a Budućnosthoz. A Crvena zvezda szakmai stábjának vezetője volt, mikor megnyerték az Jugoszlávia Kupát 1993-ban. Edzőként dolgozott még a Ciprusi Apollon csapatnál, az Iraki válogatottnál, Teheránban és Kínában is.

elhunyt
Milan Zivadinović
labdarúgó
edző

Most

22:42

Finisben Németországban a választási kampány

Utolsó hetéhez érkezett a német választási kampány, amelynek nagy kérdése, hogy ki lesz Angela Merkel utódja, de talán még ennél is fontosabb, hogy milyen pártok fogják alkotni a következő kormánykoalíciót Berlinben.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.