Ugrás a tartalomra

Elhunyt Siniša Mihajlović, a szerbiai labdarúgás ikonikus alakja

2022.12.16
16:17
Forrás
Szerbiai RTV
Mihajlović súlyos, hosszan tartó betegséggel küzdött.

Futballistaként majd edzőként is sikeres volt. A Crvena zvezda játékosaként megnyerte a mai Bajnokok Ligája elődjének számító Bajnokok Európa Kupáját, majd később a klubvilágbajnokságot is. Később Olaszországba igazolt, ahol 2006-ig játékosként majd később edzőként is maradandót alkotott. A jugoszláv, majd később a szerb labdarúgó válogatott tagjaként 63 mérkőzésen szerepelt. 2012-től szövetségi kapitányként dolgozott. Sokan minden idők legjobb szabadrúgáslövőjének tartják. Siniša Mihajlović 53 éves volt.

Siniša Mihajlović

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.