Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Elhunyt Zlatko Saračević, olimpiai és világbajnok kézilabdázó

2021.02.22
10:19
Forrás
Szerbiai RTV. nol.hu
59 éves korában elhunyt Zlatko Saračević, jugoszláv és horvát olimpiai és világbajnok kézilabdázó, a Podravka Koprivnica női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

Sajtóinformációk szerint a horvát élvonalbeli bajnokság vasárnap esti rangadója – amelyen Saračević csapata legyőzte a Lokomotiva Zagrebet – után lett rosszul. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Sajtóhírek szerint szívinfarktus okozhatta a halálát.

kézilabda
horvát
edző
meghalt
elhunyt

Most

20:58

Újabb melegrekord dőlt meg

Ismét megdőlt a magyarországi napi melegrekord; Bács-Kiskun megyében csaknem 40 fokot is mértek - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.
18:38

Átadták a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat

Átadták Budapesten a Kallós Zoltán Külhoni Magyarságért Díjakat a Budavári Palotában. Az elismeréseket a kitüntetettek Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkártól vehették át. A díjazottak között három vajdasági művelődési egyesület is van.
16:48

„Hős anyák" kerestetnek

Az orosz kormány újra bevezette a sztálini „Hős anya" kitüntetést, amely szerint egymillió rubel (átszámolva majdnem kétmillió dinár) értékű jutalom jár azoknak a nőknek, akik legalább tíz gyereket szülnek.

Népszerű