Ugrás a tartalomra
Pixabay/geralt

Elhunyt Zlatko Saračević, olimpiai és világbajnok kézilabdázó

2021-02-22
10:19
Forrás
Szerbiai RTV. nol.hu
59 éves korában elhunyt Zlatko Saračević, jugoszláv és horvát olimpiai és világbajnok kézilabdázó, a Podravka Koprivnica női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

Sajtóinformációk szerint a horvát élvonalbeli bajnokság vasárnap esti rangadója – amelyen Saračević csapata legyőzte a Lokomotiva Zagrebet – után lett rosszul. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Sajtóhírek szerint szívinfarktus okozhatta a halálát.

kézilabda
horvát
edző
meghalt
elhunyt

Most

14:26, Frissítve: 15:17

Gyengül a Golf-áramlat

Ezer éve nem volt olyan gyenge az Atlanti-óceán körforgási rendszere mint most – ezt állítja egy tanulmány.

Népszerű

Orosz bolt nyílt Szabadkán

Az átadót követően azonnal birtokukba vehették a vásárlók az üzletet. Az orosz tulajdonban lévő Svetoforban többnyire tisztálkodási szerek, élelmiszer és konyhai eszközök kaphatók.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.