Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elindult a korcsolyaszezon Szabadkán

2022.12.07
18:20
2022.12.07
20:42
Forrás
Pannon RTV
A korcsolyapálya minden nap 10-től 12 óráig, 14-től 16 óráig és 18-tól 20 óráig várja a látogatókat.

A belépőjegyek ára változatlanul 200 dinár, két óra korcsolyázásért, míg a gyermekek számára 5 éves korig ingyenes a belépés. Korcsolyák 200 dináros áron bérelhetők.

A Stadion Kommunális Közvállalat az iskolai szünetben több érdekes rendezvényt is tervezett a legfiatalabbak számára, ilyen például a hagyományos Télapócsomag-osztás a jégen és a Szuper tél. A Télapó a jégen program december 30-án 10 és 12 óra várja az érdeklődőket, míg a Szuper tél az iskolai szünetben, három különböző időpontban kerül megrendezésre.

műjégpálya
korcsolyapálya
Stadion Kommunális Közvállalat

Most

21:48

Közel az antarktiszi átbillenési pont

A közelmúltban bekövetkezett hőhullámok, a Déli-óceánban bekövetkezett változások és az antarktiszi tengeri jég kiterjedésének csökkenése arra utal, hogy éghajlati fordulópont közelébe kerülhetünk.
18:31, Frissítve: 19:27

Bor és a hal Horgoson

Halászlé és borversenyt tartottak Horgoson. A Szent Orbán Borlovagrend és a Proleter Horgászegyesület már tizenegyedik alkalommal szervezte meg a Bor és a hal elnevezésű eseményt a Művelődési Ház melletti téren.

Népszerű

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.