Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Elképesztő fordítással szerezte meg a Premier League aranyérmét a Manchester City

2022.05.22
21:04
2022.05.22
21:18
Forrás
Nemzeti Sport, livescore.com
A Manchester City nyerte az angol bajnokságot, miután óriási csatában múlta felül az Aston Villa együttesét az utolsó fordulóban.

 Az angol gigász ellenfele 2:0-ra is vezetett, a manchesterieknek azonban sikerült fordítaniuk és 3:2-re diadalmaskodtak, ezzel pedig megnyerték a bajnokságot. Az angol pontvadászat végig kiélezett volt, ugyanis egy esetleges City-botlással a második Liverpool saját győzelmével megelőzhette volna a bajnoki trófeát ezúttal behúzó riválisát. Az utolsó fordulóban az is kiderült, hogy a Burnley, a Watford és a Norwich City estek ki a másodosztályba. A Tottenham is nagyot ment, az utolsó pillanatban kiharcolták a Bajnokok Ligája indulást, és negyedik helyen zárták az angol bajnokságot.

Premier League
Manchester City
Aston Villa
angol
bajnokság
Liverpool

Most

17:14, Frissítve: 17:28

Hőség, vízpart, leégés

Az év eddigi legmelegebb időszaka elé nézünk térségünkben. Sokan a vízpartokon keresnek menedéket a kánikulában. Itt könnyebb elviselni a rekkenő hőséget, de több dologra is oda kell figyelnünk az egészségünk érdekében.
16:50, Frissítve: 17:02

Hiány helyett többlet

Vajdaság 2021-es költségvetésének a végrehajtásáról szóló jelentés volt a Tartományi Képviselőház ülésének a középpontjában. Az állami számvevőszék negyedik alkalommal adott pozitív véleményt a vajdasági büdzsé kiadásairól.
15:21, Frissítve: 16:37

Szépül a Róka tanya - épül a Róka Fest

Végéhez ért az Etnolife Egyesület alkotótábora, ahol több mint 30 fiatal építette és szépítette a noszai Róka Tanya udvarát. A tábor A fiatalok követik a hagyományokat elnevezésű határon átívelő IPA Projekt része.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.