Ugrás a tartalomra

Elképesztő fordítással szerezte meg a Premier League aranyérmét a Manchester City

2022.05.22
21:04
2022.05.22
21:18
Forrás
Nemzeti Sport, livescore.com
A Manchester City nyerte az angol bajnokságot, miután óriási csatában múlta felül az Aston Villa együttesét az utolsó fordulóban.

 Az angol gigász ellenfele 2:0-ra is vezetett, a manchesterieknek azonban sikerült fordítaniuk és 3:2-re diadalmaskodtak, ezzel pedig megnyerték a bajnokságot. Az angol pontvadászat végig kiélezett volt, ugyanis egy esetleges City-botlással a második Liverpool saját győzelmével megelőzhette volna a bajnoki trófeát ezúttal behúzó riválisát. Az utolsó fordulóban az is kiderült, hogy a Burnley, a Watford és a Norwich City estek ki a másodosztályba. A Tottenham is nagyot ment, az utolsó pillanatban kiharcolták a Bajnokok Ligája indulást, és negyedik helyen zárták az angol bajnokságot.

Premier League
Manchester City
Aston Villa
angol
bajnokság
Liverpool

Most

17:07, Frissítve: 17:18

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.
13:32, Frissítve: 16:18

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Kétnapos felvételi felkészítő tábor kezdődött ma Újvidéken a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében. A képzésen mintegy 50 diák vesz részt, akik a középiskola után egyetemen szeretnének továbbtanulni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.

Berobbant a turistaidény Palicson

A nyárias időjárásnak köszönhetően a tó körüli sétányon, a vendéglátóhelyek teraszain és a fagylaltozók környékén is sokan voltak a délutáni órákban.