Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Krisztián

Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a TSC

2021.01.08
14:41
2021.01.08
15:25
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiak mai tréningjét már az új edző, Mladen Krstajić vezényelte, aki a hirtelen elhunyt Szabó Zoltán sikereit próbálja meg majd folytatni a klubnál.

Jó hangulatú, labdás átmozgató edzéssel kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra a TSC labdarúgó csapata. A klubhoz frissen igazoló Mladen Krstajić azt mondta, hogy nagyon várta már, hogy elkezdje a játékosokkal a munkát. Az új vezetőedző még csak ismerkedik a labdarúgókkal, de mint mondja, motivációból biztosan nincs hiány.

Pannon RTV/Huszár Krisztián

Mladen Krstajić, vezetőedző, TSC: „Boldog vagyok, hogy egy komoly környezetbe érkeztem. Nagyon jól szervezett a klub, stabil és ambiciózus. Van egy nagyon jó akadémia, amelynek biztosan van jövője. Ahogy látom, nagyon jó a hangulat, ez pedig a legfontosabb a munkához.”

Pannon RTV/Huszár Krisztián

A topolyai klubnál a téli átigazolási szezonban nem várható nagyobb játékos mozgás, hiszen az új edzőnek idő kell ahhoz, hogy megismerkedjen a jelenlegi játékoskerettel - mondta Palágyi Szabolcs, a klub vezérigazgatója.

„Amikor majd megismeri a csapatot és elmúlik egy fél év, akkor kerülünk olyan szintre, hogy ő azt tudja mondani, hogy kik azok a konkrét játékosok, akik tudnak jönni, illetve hogy melyek azok a pozíciók, amelyekre kell, hogy igazoljunk játékosokat.”

Pannon RTV/Huszár Krisztián

A TSC a következő napokban még hazai környezetben folytatja a felkészülést, január 14-én pedig törökországi edzőtáborba utazik, ahol várhatóan négy edzőmeccset is játszik majd a topolyai csapat. A szerbiai labdarúgó Szuperliga a tervek szerint február 6-án folytatódik.

edzés
felkészülés
foci
futball
labdarúgás
Mladen Krstajić
Palágyi Szabolcs

Most

Népszerű

Börtönbe vonul Lagzi Lajcsi

Lopás és vesztegetés miatt 2 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsit.