Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/ Bognár Róbert

Ellopták Hosszú Katinka edzésterveit

2021.02.28
07:17
2021.02.28
07:26
Forrás
Nemzeti Sport
Sajtóértesülések szerint egy magyar úszóedző Németországban pénzért árulta, és adta el a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka részletesen kidolgozott edzéstervét.

A Nemzeti Sport közölte, hogy a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok úszó, Hosszú Katinka saját maga készíti a felkészülési programját, vagyis abszolút a sportolónő szellemi termékéről van szó. A hírek szerint a meg nem nevezett, ám Magyarországon és külföldön egyaránt ismertnek számító magyar tréner 50 ezer euróért értékesítette a birtokába jutott edzéstervet Németországban. Azt nem tudni, hogy jutott a tervekhez.

Hosszú Katinka

Most

08:36, Frissítve: 09:00

Legyen kéznél az esernyő!

Változékony és általában felhős idő lesz a hét nagy részében. Ma még 12, holnap 14 fok lesz, azután némileg magasabb hőmérsékleteket mérhetünk, szerdától 18 fok körül vagy afelett alakulnak a maximumok.

Népszerű

A szabadkai vörös zóna

A Pannon Televízió stábja engedélyt kapott arra, hogy a Szabadkai Közkórház covid-részlegének vörös zónájában forgasson, ott, ahol a legsúlyosabb betegeket kezelik. Megrázó felvételeket rögzítettünk!