Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kovács Róbert

Elmarad a belgrádi birkózó világbajnokság

2020.11.11
07:45
Forrás
nemzetisport.hu
A Nemzetközi Birkózószövetség legfőbb döntéshozó szerve keddi online ülésén úgy döntött, hogy december 12-e és 20-a között Belgrádban ugyan megrendezi idei fő viadalát, de nem világbajnokság, hanem egyéni világkupa néven.

Az aktuális vírushelyzet bizonytalansága és néhány sportági nagyhatalom – az Egyesült Államok, Japán, Kína és Kazahsztán – távolmaradása miatt született ez a döntés.

A szövetség pénzdíjazással is vonzóvá teszi az egyéni világkupát, ugyanis 300 ezer svájci frankot oszt majd szét a helyezettek között.

Belgrád
birkózó világbajnokság
birkózás
elmarad
világkupa
pénzdíj

Most

23:01

Megújul az óbecsei evangélikus-református templom

Az óbecsei Zöldfás utca egyik építészeti gyöngyszeme a 125 éves fennállását ünneplő evangélikus-református templom. A jubileumot vasárnap ökumenikus istentisztelettel ünnepelték. A magyar kormány támogatásával a templomot hamarosan fel is újítják.
20:50

Tartományi támogatás az idegenforgalomra

A Tartományi Gazdasági és Idegenforgalmi Titkárság, valamint a Vajdasági Fejlesztési Alap kedvezményes hitelekkel támogatja a turisztikával foglalkozókat, előnyben részesítve a női vállalkozókat.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.