Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Élőben szurkolhatnak a TSC-nek pénteken a drukkerek

2020-06-03
08:52
2020-06-03
09:01
Forrás
Pannon RTV
Több hónapnyi kihagyást követően Szerbiában is visszatérhetnek a labdarúgópályák lelátóira a drukkerek.

Ennek a hírnek a topolyai TSC vezetősége és a klub játékosait buzdító Blue Betyars szurkolócsoport tagjai is egyaránt örülnek. Az újvidéki Proleter elleni vendégszereplésen már teljes torokból szólhat a „Hajrá TSC!”

Így ünnepelték tavaly májusban a másodosztályban megszerzett bajnoki címet és az azzal járó Szuperligába való feljutást a TSC játékosai és az őket minden meccsre elkísérő szurkolók.

A Blue Betyars nevet viselő drukkercsoport tagjai már nagyon várják, hogy újra a lelátókról nézzék kedvenceiket.

Sörfőző Andor, a Blue Betyars szurkolói csoport vezetője: „Nagyon nagy örömmel fogadtuk azt, hogy nem húzták sokáig ezt a zárt kapus dolgot, és ott lehetünk a mérkőzéseken. A pályán kívülről mi most is buzdítottuk a múlt fordulóban a csapatot. Az újvidéki Proleter ellen hála Istennek már bent lehetünk a lelátón. A klubbal nekünk nagyon jó a viszonyunk, mi megpróbáltuk ezt korrekten kezelni a klub felé, és ők pedig nálunk is jobban álltak hozzá ehhez a dologhoz, úgyhogy nagyon jó az együttműködés. Minden megy ugyanúgy tovább, ahogy idáig is ment, egyáltalán nem volt kérdés sem a klub, sem a mi részünkről, hogy ez az együttműködés továbbra is szépen folyjon.”

A topolyai szurkolóknak az újvidéki Proleter elleni vendégszereplésre is ingyenes autóbuszjáratot biztosít a klub vezetősége. Palágyi Szabolcs vezérigazgató szerint sokat számít a lelátókról érkező támogatás: „Fontos számunkra az ő támogatásuk. A játékosok számára is fontos, mert úgy értékeljük, hogy mérkőzés közben az ő buzdításuk, valamint a mérkőzés után, amikor a játékosok kimennek hozzájuk és megtapsolják őket, az valahogy mindenkiben ébreszt egy nagyon jó érzést, és én azt mondom, hogy minden klubnál a szurkolók részesei kell, hogy legyenek ennek az érzésnek, ennek a klubfilozófiának.”

Az újvidéki Proleter elleni mérkőzés pénteken 18 órakor rajtol. Szabó Zoltán együttese ezúttal is az újabb 3 pont megszerzésének reményében lép majd pályára a tartományi székvárosban.

TSC
szurkolók
Palágyi Szabolcs

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.