Ugrás a tartalomra

Élőben szurkolhatnak a TSC-nek pénteken a drukkerek

2020.06.03
08:52
2020.06.03
09:01
Forrás
Pannon RTV
Több hónapnyi kihagyást követően Szerbiában is visszatérhetnek a labdarúgópályák lelátóira a drukkerek.

Ennek a hírnek a topolyai TSC vezetősége és a klub játékosait buzdító Blue Betyars szurkolócsoport tagjai is egyaránt örülnek. Az újvidéki Proleter elleni vendégszereplésen már teljes torokból szólhat a „Hajrá TSC!”

Így ünnepelték tavaly májusban a másodosztályban megszerzett bajnoki címet és az azzal járó Szuperligába való feljutást a TSC játékosai és az őket minden meccsre elkísérő szurkolók.

A Blue Betyars nevet viselő drukkercsoport tagjai már nagyon várják, hogy újra a lelátókról nézzék kedvenceiket.

Sörfőző Andor, a Blue Betyars szurkolói csoport vezetője: „Nagyon nagy örömmel fogadtuk azt, hogy nem húzták sokáig ezt a zárt kapus dolgot, és ott lehetünk a mérkőzéseken. A pályán kívülről mi most is buzdítottuk a múlt fordulóban a csapatot. Az újvidéki Proleter ellen hála Istennek már bent lehetünk a lelátón. A klubbal nekünk nagyon jó a viszonyunk, mi megpróbáltuk ezt korrekten kezelni a klub felé, és ők pedig nálunk is jobban álltak hozzá ehhez a dologhoz, úgyhogy nagyon jó az együttműködés. Minden megy ugyanúgy tovább, ahogy idáig is ment, egyáltalán nem volt kérdés sem a klub, sem a mi részünkről, hogy ez az együttműködés továbbra is szépen folyjon.”

A topolyai szurkolóknak az újvidéki Proleter elleni vendégszereplésre is ingyenes autóbuszjáratot biztosít a klub vezetősége. Palágyi Szabolcs vezérigazgató szerint sokat számít a lelátókról érkező támogatás: „Fontos számunkra az ő támogatásuk. A játékosok számára is fontos, mert úgy értékeljük, hogy mérkőzés közben az ő buzdításuk, valamint a mérkőzés után, amikor a játékosok kimennek hozzájuk és megtapsolják őket, az valahogy mindenkiben ébreszt egy nagyon jó érzést, és én azt mondom, hogy minden klubnál a szurkolók részesei kell, hogy legyenek ennek az érzésnek, ennek a klubfilozófiának.”

Az újvidéki Proleter elleni mérkőzés pénteken 18 órakor rajtol. Szabó Zoltán együttese ezúttal is az újabb 3 pont megszerzésének reményében lép majd pályára a tartományi székvárosban.

TSC
szurkolók
Palágyi Szabolcs

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.