Ugrás a tartalomra

Először játszhat BL-elődöntőben magyar labdarúgó, méghozzá rögtön kettő is

2020.08.14
08:01
2020.08.14
08:09
Forrás
nso
Gulácsi Péter és Willi Orbán klubja, a Lipcse ugyanis 2-1-re verte az Atlético Madridot a Bajnokok Ligája tegnap esti negyeddöntőjében, Lisszabonban.

Az első gólra a második félidő elejéig kellett várni, amikor a németeket erősítő Dani Olmo fejelt a hálóba. Az egyenlítés a 69. percben érkezett, a csereként beálló Joao Félix jóvoltából, aki a megítélt büntetőt értékesítette. Amikor már mindenki a hosszabbításra készült, jött az ugyancsak csereként pályára lépő Tyler Adams megpattanó távoli lövése, amivel a Lipcse beállította a 2-1-es végeredményt. Gulácsi Péter és Willi Orbán együttese az elődöntőben a Paris Saint-Germain-nel találkozik. A BL ma esti negyeddöntőjében Barcelona–Bayern München összecsapás várja a tévénézőket 21 órától.

foci
BL-döntő
Bajnokok Ligája

Most

19:19

A húsvét lényegéről gyerekeknek, játékosan

Húsvéti játékos foglalkozás tartottak a szabadkai Zorka Helyi Közösségben. A 2 és 10 év közötti zorkai gyerekek számára meglepetéssel is kedveskedtek. A húsvéti programot évről évre a VMSZ zorkai helyi szervezete hívja életre.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.