Ugrás a tartalomra

Először veszített pontokat hazai pályán a TSC a Szuperligában

2019.09.16
15:15
2024.03.19
08:36
Forrás
Pannon RTV
A topolyai labdarúgócsapat a nyolcadik fordulóban a sereghajtó Mačvával játszott döntetlent Zentán.

Szabó Zoltán fiai a szezonban először nem tudtak gólt szerezni egy hivatalos találkozón. Igaz, nem is kaptak, így a 90 perc után a šabaci együttes távozhatott elégedettebben Zentáról. A hazai együttes az első félidőben Lukić szabadrúgásánál volt a legveszélyesebb, amikor a vendégek kapusa nagy nehezen megállította a lövést, de a kipattant labdát a TSC játékosai nem tudták a hálóba kotorni.

A második félidőben is Lukić volt az, aki a legjobban veszélyeztette a Mačva kapuját. A 48. percben szöglet után pöccintette a labdát a kapu felé, de ezúttal is a helyzet magaslatán volt Puletić hálóőr. Nem sokkal később hasonló helyzetből veszélyeztettek a kékek, ezúttal Varga tette próbára a vendégek kapusát. Alig öt perccel később ismét résen kellett lennie Puletićnek, amikor Milićević eresztett el egy kapáslövést fordulatból. A 70-ik percben is a TSC leggólerősebb játékosa volt közel a találathoz, azonban lövése a szemöldökfán csattant.

A kihagyott helyzetek majdnem megbosszulták magukat, hiszen 5 perccel a találkozó vége előtt a vendégek nagyon jó ellentámadást indítottak, végül Pejović lövésénél Filipović hárított, majd pedig a kipattant labdát Milosavljević a felső kapufának lőtte, így a találkozó gól nélküli döntetlennel ért véget. Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője így is elégedett volt az ereménnyel: „Szerettünk volna nyerni, de ez ma nem sikerült. Reméljük a jövő héten, Kruševacon már másképp lesz. Hiányzott talán egy kis tűz az ellenfél tizenhatosában, de ezek a fiúk nagyszerű teljesítményt mutatnak meccsről meccsre, úgyhogy van olyan mérkőzés is, amikor a TSC nem tud nyerni.”

A döntetlennel a TSC maradt a második a táblázaton, egy ponttal lemaradva a Vojvodina mögött. A Mačva együttese most fontos pontot szerzett - mondta a csapat vezetőedzője, Dragan Aničić: „Fontos pontot szereztünk, de inkább pszichikai értelemben, mivel ez mégis csak egy pont, viszont a folytatásban nagy jelentősége lehet. A TSC csapata szinte az egész mérkőzésen mezőfölényben volt. A védelemben elég jó munkát végeztünk, jól védekeztünk. Az ellentámadásaink elfogadható szinten voltak, ezen az elemen még dolgoznunk kell a jövőben.”

A következő fordulóban a topolyaiak Krusevácra látogatnak, a Mačva pedig a Proletert látja vendégül.

Topolya
szuperliga
Mačva
TSC

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.