Ugrás a tartalomra

Elrajtolt a 15. Nemzeti Vágta

2022.10.01
07:10
2022.10.01
12:03
Forrás
Pannon RTV, MTI
A vajdasági lovasok az utóbbi években sikert sikerre halmoztak a megmérettetésen. Idén is többen kvalifikálták magukat a Vajdasági Vágtáról.

A versenyzők eskütételével majd a Kishuszár, a Fogat- és a Nemzeti Vágta előfutamaival rajtol Budapesten a lovas versenysorozat a Hősök terén kialakított pályán.

A szombati program az előfutamok után történelmi lovasgálával, kocsitoló versennyel folytatódik, este a különleges szilvásváradi méneshajtást követheti figyelemmel a közönség. Vasárnap tartják a további versenyeket, a középfutamokat, valamint a nemzetközi futam és a Nemzeti Vágta döntőjét. A nemzetközi futamon idén 12 ország versenyzője áll rajthoz.

A jubileumi évforduló alkalmából a Nemzeti Vágta idei programjai a 15-ös szám köré szerveződnek: az esemény egyik leglátványosabb eleme lesz a 150 gyerek felvonulása póniháton.

A döntő futamokat vasárnap délután a Duna csatorna élőben közvetíti. A Nemzeti Vágta részletes programja és további információk a www.vagta.hu oldalon olvashatók.

Nemzeti Vágta
Budapest
verseny
Vajdaság

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.