Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Elsöprő győzelmet aratott a TSC

2020-10-17
09:07
2020-10-17
15:12
Forrás
Pannon RTV
A gólgyártás korán kezdődött, és nem állt le.

A szerb labdarúgó Szuperliga 11. fordulójában elsöprő győzelmet aratott a TSC a Novi Pazar ellen Zentán. A topolyaiak már az első félidő negyedik percében megszerezték a vezetést Đuro Zec góljával. Majd Nenad Lukić tovább erősítette a csapat előnyét a tizenhatodik percben. Nem kellett sokat várni az újabb gólra, Filip Babić a tizenkilencedik percben talált a kapuba. A gólgyártás azonban nem állt le, Vladimir Silađi a huszonhatodik percben kapuba rúgta a mérkőzés negyedik gólját. A második félidőben ismét góllal indított a TSC. A negyvennyolcadik percben Lukić talált a hálóba, majd a 69. percben Borko Duronjić is. A mérkőzés hetedik egyben utolsó gólját Silađi rúgta. Ezzel 7-0-ra győzte le a TSC a Novi Pazar csapatát.

A topolyai csapat jelenleg 17 ponttal a hetedik helyen áll a bajnokságban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „7:0 után nem akarok sokat beszélni, mert ez egy fantasztikus győzelem volt, de látszott a fiúkon, hogy nagyon motiváltak. Nagyon várták ezt a mérkőzést, mert ez a Proleter elleni vereség nagyon rosszul esett nekik. Szerettek volna javítani, sikerült. Nem akarok sokat beszélni, mert 7:0-s győzelem után nem akarom őket sokat dicsérni azért, mert szerdán már vár bennünket a kupameccs utána a Čukarički, úgyhogy remélem, hasonló ritmusban fogjuk folytatni a következőkben is.”

A szerb elsőosztályú bajnokság jövő vasárnap folytatódik, de előtte kupameccset is rendeznek hét közben.

TSC
Szuperliga

Most

19:51, Frissítve: 19:59

Koronavírus-járvány Európában

A koronavírus-járvány lassítása érdekében Lengyelországban zárva tartják a temetőket, Olaszországban naponta mintegy ezren kerülnek kórházba, meghosszabbították a szükségállapotot Csehországban, gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Ukrajnában.
18:26, Frissítve: 20:10

Mini-Schengen online csúcs

Három témakörben tartott virtuális találkozót Aleksandar Vučić szerb államfő, Edi Rama albán kormányfő és Zoran Zaev észak-macedón miniszterelnök.
15:51, Frissítve: 17:34

1545-tel nőtt a fertőzöttek száma Szerbiában

Újra negatív rekordot döntött a napi új fertőzöttek száma Szerbiában, Szabadkán is emelkedett a kórházban kezelt koronavírusos páciensek száma, Vajdaság területén pedig 212 újabb koronavírusos beteget regisztráltak.

Népszerű