Ugrás a tartalomra

Elsöprő győzelmet aratott a TSC

2020.10.17
09:07
2020.10.17
15:12
Forrás
Pannon RTV
A gólgyártás korán kezdődött, és nem állt le.

A szerb labdarúgó Szuperliga 11. fordulójában elsöprő győzelmet aratott a TSC a Novi Pazar ellen Zentán. A topolyaiak már az első félidő negyedik percében megszerezték a vezetést Đuro Zec góljával. Majd Nenad Lukić tovább erősítette a csapat előnyét a tizenhatodik percben. Nem kellett sokat várni az újabb gólra, Filip Babić a tizenkilencedik percben talált a kapuba. A gólgyártás azonban nem állt le, Vladimir Silađi a huszonhatodik percben kapuba rúgta a mérkőzés negyedik gólját. A második félidőben ismét góllal indított a TSC. A negyvennyolcadik percben Lukić talált a hálóba, majd a 69. percben Borko Duronjić is. A mérkőzés hetedik egyben utolsó gólját Silađi rúgta. Ezzel 7-0-ra győzte le a TSC a Novi Pazar csapatát.

A topolyai csapat jelenleg 17 ponttal a hetedik helyen áll a bajnokságban.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „7:0 után nem akarok sokat beszélni, mert ez egy fantasztikus győzelem volt, de látszott a fiúkon, hogy nagyon motiváltak. Nagyon várták ezt a mérkőzést, mert ez a Proleter elleni vereség nagyon rosszul esett nekik. Szerettek volna javítani, sikerült. Nem akarok sokat beszélni, mert 7:0-s győzelem után nem akarom őket sokat dicsérni azért, mert szerdán már vár bennünket a kupameccs utána a Čukarički, úgyhogy remélem, hasonló ritmusban fogjuk folytatni a következőkben is.”

A szerb elsőosztályú bajnokság jövő vasárnap folytatódik, de előtte kupameccset is rendeznek hét közben.

TSC
Szuperliga

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.