Ugrás a tartalomra

Épül és szépül a horgászok székháza Moholon

2022.06.24
11:10
2022.06.24
17:11
Forrás
Pannon RTV
Közel 500 tagot számlál a Mohol Sporthorgász Egyesület, akik munkaakció keretében, önkéntesen vállalták székházuk szépítését. Mint mondják, örömmel teszik, hiszen a moholi Tisza-part frekventált részén helyezkedik el székházuk.

Egyesek a kikapcsolódásért, mások a Tisza közelsége miatt látogattak ki a meghirdetett munkaakcióra, és volt, aki igazán tevékenyen vette ki a részét a munkából a Mohol Sporhorgász Egyesület székházánál. Brankov Milan ha teheti, mindenben segíti az egyesület munkáját: Szeretek itt lenni, mert nagyon barátságosak, és tényleg, ha valamit kell csinálni, összefogunk és csináljuk. Másrészről meg szeretek menni horgászni velük.”

A nyári hőség sem tántorította el a tagokat a munkától. A horgászegyesületben az elmúlt két hónapban minden csütörtökön munkaakciót tartottak.

Bárány Attila, elnök, Mohol Sporthorgász Egyesület:
Leghamarabb most vasárnap lesz egy kuttyogató verseny a Tiszán, bár azt az adai csónakkikötőből indítjuk, valamint július 10-én tartjuk a 20. Nemzetközi Horgászkupánkat, a Mohol Horgászkupát, ahová jönnek Szlovákiából, Magyarországról, Dél-Szerbiából, tehát több mint húsz csapatot várunk. Ez vajdasági szinten is egy elég nagy verseny. Utána jön a Moholi Napok, azon belül szintén egy kuttyogató verseny, valamint augusztus 3-10-ig, ami már szintén hagyományossá vált a gyermek horgásztábor.”

Az elmúlt időszakban sikerült egy konyhával bővíteniük az egyesület székházát, valamint a nyílászárók cseréje és egy kinti illemhely kiépítése is megvalósult.

Mohol
horgász
Mohol Sporthorgász Egyesület

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.