Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Eredmények a Bajnokok Ligájában

2020.11.04
10:40
Forrás
eredmenyek.com
A Bayern München például 6 gólt szerzett, és csak 2-t kapott a Salzburg ellen idegenben.
Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Óriási csatában és fordulatos meccsen győzött a Real Madrid az Internazionale ellen tegnap este a labdarúgó Bajnokok Ligája rangadóján.

Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

A Bayern sokáig bajban volt a Szoboszlai Dominikot végig a pályán tudó Salzburg otthonában, de végül hat gólig jutott. Öt gólt szerzett közben a Liverpool Bergamóban, de rajta is túltett a német Mönchengladbach 6-0-s ukrajnai sikerével. Az eredmények: Salzburg – Bayern München 2-6, Lokomotiv Moszkva – Atlético Madrid 1-1, Sahtar Donyeck – Borussia Mönchengladbach 0-6, Real Madrid – Internazionale 3-2, Manchester City – Olympiakosz 3-0, FC Porto – Olympique Marseille 3-0, Atalanta – Liverpool 0-5, Midtjylland – Ajax Amszterdam 1-2.

Bajnokok Ligája
eredmények
mérkőzés
labdarúgás
foci
meccs
Bayern München
Salzburg
Real Madrid
Internazionale

Most

22:29

A hatodik napon

Tartalmas program vár a szerb sportolókra a tokiói olimpia 6. napján, a magyarok is újabb döntőkre készülnek.
17:45, Frissítve: 19:31

Mikor jöhet a harmadik dózis?

Konkrét döntések nem születtek, viszont több ajánlást is megfogalmaztak a köztársasági válságstáb mai ülésén. A lehetséges korlátozó intézkedésekről is egyeztettek.
15:34, Frissítve: 16:32

Szóval, rímmel, színházzal Óbecsén

Drámatábort szerveztek idén is Óbecsén, a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkörben. A résztvevők a bábozással és a mozgásszínházzal ismerkednek. A tanultakat pénteken gálaműsorban mutatják meg a közönségnek.

Népszerű