Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Eredmények a Bajnokok Ligájában

2020-11-04
10:40
Forrás
eredmenyek.com
A Bayern München például 6 gólt szerzett, és csak 2-t kapott a Salzburg ellen idegenben.
Tanjug/AP Photo/Andreas Schaad

Óriási csatában és fordulatos meccsen győzött a Real Madrid az Internazionale ellen tegnap este a labdarúgó Bajnokok Ligája rangadóján.

Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

A Bayern sokáig bajban volt a Szoboszlai Dominikot végig a pályán tudó Salzburg otthonában, de végül hat gólig jutott. Öt gólt szerzett közben a Liverpool Bergamóban, de rajta is túltett a német Mönchengladbach 6-0-s ukrajnai sikerével. Az eredmények: Salzburg – Bayern München 2-6, Lokomotiv Moszkva – Atlético Madrid 1-1, Sahtar Donyeck – Borussia Mönchengladbach 0-6, Real Madrid – Internazionale 3-2, Manchester City – Olympiakosz 3-0, FC Porto – Olympique Marseille 3-0, Atalanta – Liverpool 0-5, Midtjylland – Ajax Amszterdam 1-2.

Bajnokok Ligája
eredmények
mérkőzés
labdarúgás
foci
meccs
Bayern München
Salzburg
Real Madrid
Internazionale

Most

16:00

Ma van a Nemzetközi Jegesmedve Nap

A jegesmedvék életük nagy részét a Jeges-tenger jegén töltik, a világ egyik leghidegebb környezetében. Megközelítőleg 21 és 31 ezer egyed él a Földön, de sok más állathoz hasonlóan őket is fenyegeti a klímaváltozás.
15:28, Frissítve: 17:24

2037 méternyi kolbász tekeredett Turián

A Turiai Kolbászfesztiválon a járványügyi helyzet miatt idén az ünnepség és a vásár elmaradt. Csak a Guiness-rekordot tartó kolbász készítőiből és a szervezőkből, valamint a kolbászkészítő verseny kisszámú résztvevőjéből állt az idei esemény.
15:01, Frissítve: 17:00

Disznótor a muzslyai réten

A muzslyai réten, Budai Zoltán tanyáján, ma baráti körben hagyományos disznótor volt, amelynek az „áldozata” egy háromszáz kilogrammos jószág volt.

Népszerű

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.