Ugrás a tartalomra
FOTO TANJUG/FILIP KRAINCANIC/bb

Eredményes foci a fekete-fehérektől

2019-08-09
16:04
Forrás
Szerbiai RTV
A Partizan legyőzte a Malatyasport.

3:1-re győzte le a török Malatyaspor együttesét tegnap este a Partizan labdarúgó csapata az Európa-liga harmadik selejtezőkörében Belgrádban. A szerbiai csapat már a negyedik percben megszerezte a vezetést, és annak ellenére, hogy később számos lehetőséget kihagytak a fekete-fehérek, végül 3:1-es győzelemmel zárták a meccset. A visszavágót jövő héten játsszák Törökországban.

Partizan
foci
labdarúgás
Európa-liga
Malatyaspor
selejtező
fekete-fehérek
győzelem
visszavágó

Most

21:20, Frissítve: 21:39

Sólymos László a Most-Híd új elnöke

Sólymos Lászlót, a Most-Híd korábbi alelnökét választották pártelnöknek a szlovák-magyar vegyespárt mai füleki kongresszusán - jelentette be a párt Facebook profilján.
20:56, Frissítve: 22:05

Irány a világűr!

Közép-európai idő szerint 21 óra 22 perckor lövik ki az Elon Musk által alapított SpaceX űrhajóját a NASA Kennedy Űrközpontból, a floridai Canaveral-ból.
19:37, Frissítve: 20:28

Teljes a káosz Minneapolisban

A hét elején történt rendőri brutalitás miatt utcai zavargások törtek ki. Minnesota állam kormányzója, Tim Waltz a Nemzeti gárda legmagasabb szintű mobilizációját rendelte el.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.