Ugrás a tartalomra

Erzsébet királynő üzent az angol válogatottnak

2021.07.11
08:29
Forrás
hirado.hu
Ötvenöt éve II. Erzsébet adta át az angol csapatkapitánynak, Bobby Moore-nak a világbajnoki címért járó trófeát. Anglia az Eb mai fináléján újra történelmet írhat, amit a 95 éves brit uralkodó nem hagyott szó nélkül.

Láttam, hogy mit jelent a vb-cím a játékosoknak és a szakmai stábnak - olvasható Erzsébet királynő közleményében, ami a királyi család közösségi oldalán jelent meg. Az uralkodó gratulált az angol válogatottnak, hogy bejutottak az Eb-döntőbe, valamint hozzátette hogy, abban a reményben küldi jókívánságait, hogy a történelem nem csak annak lehet majd tanúja, hogy megnyerik a trófeát, de annak a szellemiségnek, elköteleződésnek is, amit kivívtak a tornán – fogalmazott a királynő.

Erzsébet királynő
Anglia
labdarúgó-válogatott
Európa-bajnokság

Most

13:32

Egyetemi felkészítő tábor Újvidéken

Elkezdődött a Magyar Nemzeti Tanács kétnapos egyetemi felkészítő tábora Újvidéken. A képzés február óta zajlott online, mától jelenléti formában folytatódik az újvidéki Európa Kollégiumban, ahová több mint 50 végzős középiskolás érkezett.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.