Ugrás a tartalomra

Este Crvena zvezda - Partizan rangadó

2019.04.25
13:22
Forrás
Pannon RTV
Ma 160-ik alkalommal csap össze a Crvena zvezda és a Partizan labdarúgó csapata. A mérkőzést 19 órától rendezik meg a Rajko Mitić stadionban.

Ha a piros-fehérek nyerik a mérkőzést, akkor nagy lépést tesznek a bajnoki cím megvédése felé. A Zvezda jelenleg 45 ponttal vezeti a bajnokságot, a Partizan 30 ponttak a harmadik helyen áll és ezt a pozíciót szeretné bebiztosítani, hiszen a képzeletbeli dobogó legalsó foka is európai kupasorozatban való indulást biztosít. A niši Radnički mindössze 4 pontos lemaradással követi a Crvena zvezdát. Ők ma szintén rangadót játszanak a Čukarički ellen, amely a Partizanhoz hasonlóan szintén 30 pontos a ligában.

labdarúgás
szuperliga

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.