Ugrás a tartalomra

Estére FTC-Paks MOL Magyar Kupa döntő

2022.05.11
14:28
2022.05.11
16:42
Forrás
MTI
Az örökrangsorban éllovas Ferencváros 24., míg a Paks sporttörténelmi első diadalára készül a labdarúgó Magyar Kupa mai döntőjében.

A találkozó esélyese a jobb játékosokból álló fővárosi csapat, amely sorozatban megszerzett negyedik bajnoki címét és most olyan bravúrt hajthat végre, amely az előző három alkalommal nem sikerült neki, nevezetesen azt, hogy duplázhatnak. Legutóbb a bajnoki cím megszerzése és a Magyar Kupa-győzelem ugyanabban az évben éppen az FTC-nek sikerült, még 2016-ban. A Magyar Kupa elhódításán túl a nemzetközi kupaszereplés is tétje lesz az összecsapásnak, ugyanis diadalával a Paks a következő szezonban indulhatna a Konferencia-liga selejtezőjében, ha viszont a Ferencváros nyer, akkor bajnoki negyedik helyezettként a MOL Fehérvár készülhet az európai kupaporondra. A 82. Magyar Kupa-döntő 19.30-kor kezdődik a Puskás Arénában.

Paksi FC
FTC
labdarúgás

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.