Ugrás a tartalomra
Facebook MLSZ

Estére Podgoricában lép pályára a magyar labdarúgó válogatott

2019-09-05
12:42
Forrás
Pannon RTV
Marco Rossi csapata felkészülési mérkőzést játszik Montenegróval, így most azok a labdarúgók is bizonyíthatnak, akik eddig kevesebb játéklehetőset kaptak.

A magyar válogatott hétfőn sorsdöntő mérkőzést játszik Budapesten Szlovákiával. Az E jelzésű Eb selejtezőcsoportban Magyarország 9 pontjával vezet és amennyiben Szlovákiát legyőzi, akkor hatalmas lépést tesz a kontinenstornára való kijutás felé. A ma esti Montenegró elleni felkészülési mérkőzés 20:45-kor kezdődik.

magyar labdarúgó-válogatott
Podgorica

Most

08:30

Fucsovics a legjobb 32-ben

Fucsovics Márton a 32 közé jutott a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután szerdán a második fordulóban jobbnak bizonyult az olasz Jannik Sinnernél.
08:14

Ma van a magyar kultúra napja

Színházi előadásokkal, díjátadókkal, koncertekkel, kiállításokkal, könyvbemutatókkal, irodalmi és zenei estekkel is ünneplik ma országszerte és a határokon túl is a magyar kultúra napját.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.