Ugrás a tartalomra

Évadzárót tartott a csókai Asztalitenisz Klub

2022.05.27
17:42
2022.05.27
19:58
Forrás
Pannon RTV
Bemutató edzést tartott a csókai Asztalitenisz Klub, valamint az új vezetőséget és a támogatókat is bemutatták. Az elmúlt idény legjobb eredményeit is ismertették az évadzáró eseményen.

Több tucat fiatallal foglalkoznak a csókai Asztalitenisz Klubban. Sokukkal heti öt napon folyik az edzés, hogy a legjobb formában legyenek.

Golić Teodóra, asztaliteniszező, Csóka ATK: „Voltak ugye vajdasági és országos bajnokságok is és volt egy lehetőségem, hogy egy országos tornán vegyek részt, az ITTF tornán, ez itt volt, Szerbiában és nem sikerült nyernem, mert elég nehezek voltak a meccsek.”

A mostani idényben jól vették az akadályokat a klub tagjai, több sikeres eredményt tudhatnak a magukénak, a Szuperligában is jól szerepeltek a lányok. A 2022/23-as szezonban ünnepli fennállásának 60. évfordulóját a klub.

Kormányos László, szakmai koordinátor, Csóka ATK: „Mindenféleképp egy komolyabb erősítéssel próbáljuk ezt a jubileumi évet majd zárni. Hasznos munkával, a klub tagságának a gyarapításával, a szakmának a megerősítésével és a volt, nagy hírnevű játékosoknak a bevonzásával, több segítséget nyújtani az újabb generációknak.”

Az új vezetőségben helyet kapott Biljana Golić is, aki versenyzőként számos kimagasló eredményt ért el. Ezentúl menedzserként segíti majd a csókai klubot.

Csóka
asztalitenisz
évad
Kormányos László

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.