Ugrás a tartalomra

Exkluzív interjúk a magyar-horvát mérkőzés után

2019.03.25
11:06
2019.03.25
11:21
Forrás
Pannon RTV
A magyar csapat két gólszerzőjével, Szalai Ádámmal és Pátkai Mátéval, valamint Gulácsi Péterrel és a horvátok szövetségi kapitányával, Zlatko Dalićtyal a meccs után Dóró Alen beszélgetett.

Szalai Ádám elégedett volt csapattársainak teljesítményével a horvátok elleni 2:1-es győzelem után. Le a kalappal a csapat és a szurkolók előtt - hangsúlyozta a magyar labdarúgó-válogatott csatára a mérkőzést követően.

A magyar csapat második és egyben a három pontot jelentő találatát Pátkai Máté, a MOL Vidi középpályása szerezte.

A magyar védelem az egész mérkőzésen kiválóan teljesített. Gulácsi Péter a piros-fehérek hálóőre kiemelte, hogy az ilyen agresszív védekezés, amely mellett a horvátoknak sem sikerült nagyobb helyzeteket kialakítaniuk, nagyban megkönnyíti a kapusok feladatát.

Ez nem az igazi horvát válogatott volt, nem voltunk egységesek - jelentette ki Zlatko Dalić. A horvát válogatott szövetségi kapitánya agresszívebb játékot várt csapatától.

Szalai Ádám
Zlatko Dalić
Gulácsi Péter
Pátkai Máté
magyar labdarúgó-válogatott

Most

21:33, Frissítve: 21:52

Exit poll: a HDZ nyert, de nem tud önállóan kormányt alakítani

A kormányzó jobbközép Horvát Demokratikus Közösség nyert a horvát parlamenti választásokon, de nem tud önállóan kormányt alakítani - derült ki a szavazófülkékből kilépők megkérdezésén alapuló és az urnazárás után nyilvánosságra hozott felmérésből.
20:29, Frissítve: 20:38

Megkezdődött az uniós csúcstalálkozó Brüsszelben

Az Európai Tanácsot alkotó vezetők gazdasági és versenyképességi kérdésekről, az ukrajnai háborúról, az EU és Törökország közötti kapcsolatokról, a közel-keleti konfliktusról és a libanoni fejleményekről fognak tárgyalni.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.