Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Exkluzív interjúk a magyar-horvát mérkőzés után

2019-03-25
11:06
2019-03-25
11:21
Forrás
Pannon RTV
A magyar csapat két gólszerzőjével, Szalai Ádámmal és Pátkai Mátéval, valamint Gulácsi Péterrel és a horvátok szövetségi kapitányával, Zlatko Dalićtyal a meccs után Dóró Alen beszélgetett.

Szalai Ádám elégedett volt csapattársainak teljesítményével a horvátok elleni 2:1-es győzelem után. Le a kalappal a csapat és a szurkolók előtt - hangsúlyozta a magyar labdarúgó-válogatott csatára a mérkőzést követően.

A magyar csapat második és egyben a három pontot jelentő találatát Pátkai Máté, a MOL Vidi középpályása szerezte.

A magyar védelem az egész mérkőzésen kiválóan teljesített. Gulácsi Péter a piros-fehérek hálóőre kiemelte, hogy az ilyen agresszív védekezés, amely mellett a horvátoknak sem sikerült nagyobb helyzeteket kialakítaniuk, nagyban megkönnyíti a kapusok feladatát.

Ez nem az igazi horvát válogatott volt, nem voltunk egységesek - jelentette ki Zlatko Dalić. A horvát válogatott szövetségi kapitánya agresszívebb játékot várt csapatától.

Szalai Ádám
Zlatko Dalić
Gulácsi Péter
Pátkai Máté
magyar labdarúgó-válogatott

Most

06:50, Frissítve: 07:34

Határinfó

Áramkimaradás miatt ideiglenesen szünetel a határforgalom-ellenőrzés kedden a Röszke Közúti Határátkelőhelyen.
23:22, Frissítve: 23:39

A kávé lehet az elhízás elleni harc kulcsa

A Nottinghami Egyetem tudósai felfedezték, hogy a kávé képes stimulálni az energiaégetésben szerepet játszó barna zsírszövetet, ami kulcsfontosságú lehet az elhízás és a cukorbetegség elleni harcban.
22:32, Frissítve: 22:40

Feltárják a waterlooi csatamező kórházát

A waterlooi csatamező tábori kórházát az európai szövetséges csapatokat vezető wellingtoni herceg hozott létre Mont-St-Jeanban. Feltételezik, hogy legalább hatezer sebesültet láttak el itt.

Népszerű