Ugrás a tartalomra

Ezek az esti BL-meccsek eredményei

2021.10.19
23:22
Forrás
Nemzeti Sport
A Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában ezek a csapatok győzedelmeskedtek: PSG, Manchester City, Liverpool, Porto, Ajax, Sporting, Inter és Real Madrid.

A Paris Saint-Germain 3–2-re legyőzte a Willi Orbánnal és Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzigot Párizsban. A német együttes ezzel csaknem lehetetlen helyzetbe került, mivel az A csoport három köre után pont nélkül áll a kvartettben. Szoboszlai Dominik ezúttal nem jutott szóhoz a lipcseieknél. A belga FC Bruges komoly vereséget szenvedett a Manchester City-től, az angol együttes 1–5-re nyert.

A B csoportban fordulatokban és gólokban gazdag mérkőzést játszott egymással az Atlético Madrid és a Liverpool: a spanyolok kétgólos hátrányból egyenlítettek, a végén mégis az emberelőnybe kerülő angol csapat örülhetett. A végeredmény: 2–3 a Liverpool javára. A csoport másik mérkőzésén a Porto 1–0-ra legyőzte a Milant.

A C csoportban az Ajax 4–0-ra győzött a Dortmund ellen, a Sporting pedig 4–1-re nyert a Besiktas otthonában.

Az olasz bajnok Inter otthonában megszakadt a Sheriff Tiraspol Bajnokok Ligája-menetelése, a moldovai bajnok két győzelem után először kapott ki a BL főtábláján. Az olasz Inter 3–1 diadalmaskodott. Szintén a D csoportban a spanyol Real Madrid Kijevben fölényes győzelmet aratott a Sahtar Doneck felett, 5 gólt szerzett, míg az ukránok egyet sem, ezzel ugyanúgy hat pontja van, mint a Sheriffnek.

Bajnokok Ligája
BL
foci
labdarúgás
csoportkör

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.