Ugrás a tartalomra

Ezúttal is ranglistás pontokat lehetett szerezni a zentai úszóversenyen

2019.07.20
16:49
2024.03.19
08:50
Forrás
Pannon RTV
Romániából, Horvátországból és Magyarországról is érkeztek versenyzők a 40. Nemzetközi Úszóversenyre Zentára. A torna idén is szerepel a hazai és a nemzetközi szövetség naptárában.

Zentán a 40. Nemzetközi Úszóversenyen több, mint 250 versenyző vett részt. Csábi Krisztina, úszó: „Hat éve úszom, és nagyon szeretek úszni. Így nagyon sok barátot tudok szerezni és minden izmot megmozgat, ezért ezt nagyon szeretem.” 

Nagy Viktor már nyolc éve úszik, a mai versenyen két kategóriában is jól szerepelt: „A mai verseny eredményeivel meg vagyok elégedve, sikerült egy első helyet és egy második helyet szereznem.”

A versenyen többféle kategóriában indultak a versenyzők, többek között pillangó- és hátúszás is volt. 

Zelić Aleksandar, vezető, Úszó Klub, Zenta: „Az idén negyvenedik alkalommal szervezzük a nemzetközi úszóversenyt, ez Szerbiában a leghosszabb tradícióval rendelkező úszóverseny. Romániából, Horvátországból, Magyarországról és Szerbiából több, mint húsz klub több, mint 250 versenyzője vesz részt ma.”

A nemzetközi Úszóversenyt '79 óta szervezik meg Zentán. Stojkov Igor, titkár, Községi Képviselő-testület, Zenta: „Ez a verseny másrészt azért is jelentős, mert az ifjúságnak különféle szórakozást és versenyzéshez ad lehetőséget.”

A versenyzőket több bíró értékelte és figyelte, majd az összegzés alapján a legjobbakat éremmel jutalmazták.

A magánvállalatok mellett a zentai önkormányzat és a tartomány is támogatta a sportesemény megszervezését.

Nemzetközi Úszóverseny
Zelic Aleksandar
Stojkov Igor
Zenta

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.