Ugrás a tartalomra

F1: Csak egy szabadedzést kapnak a versenyzők Imolában

2020.08.06
20:31
2020.08.06
20:44
Forrás
F1/m4sport.hu
Az Emilia-Romagna Nagydíja komoly kihívás elé állítja a versenyzőket. A szervezők megerősítették: egyetlen szabadedzést rendeznek.

Ismertették a nagydíjhétvége menetrendjét, amelyből kiderült, a mezőnynek az időmérő edzés és a verseny előtt mindössze egy szabadedzése lesz a felkészülésre. A versenyt vasárnap a megszokottnál korábban, 13 óra 10 perckor rajtoltatják el. Mindez komoly kihívás elé állítja a résztvevőket. Imola legutóbb 2006-ban volt F1-es verseny helyszíne, a versenyzők közül F1-es autóval egyedül Kimi Räikkönen versenyzett rajta. Többeknek az alsóbb kategóriákból van némi tapasztaltuk, és az Alpha Tauri egy júniusi tesztnapot is teljesített a helyszínen, ám rajtuk kívül egyik csapat sem rendelkezik adatokkal a pályáról.

A versenyzőknek 90 percük lesz kiismerni a pályát, felkészíteni az autójukat, fölfedezni a trükköket, amivel időt nyerhetnek. A program nagy fokú rögtönzést követel meg.

F1
Imola
verseny

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.