Ugrás a tartalomra
pixabay/randomwinner/illusztráció

F1: Csak egy szabadedzést kapnak a versenyzők Imolában

2020-08-06
20:31
2020-08-06
20:44
Forrás
F1/m4sport.hu
Az Emilia-Romagna Nagydíja komoly kihívás elé állítja a versenyzőket. A szervezők megerősítették: egyetlen szabadedzést rendeznek.

Ismertették a nagydíjhétvége menetrendjét, amelyből kiderült, a mezőnynek az időmérő edzés és a verseny előtt mindössze egy szabadedzése lesz a felkészülésre. A versenyt vasárnap a megszokottnál korábban, 13 óra 10 perckor rajtoltatják el. Mindez komoly kihívás elé állítja a résztvevőket. Imola legutóbb 2006-ban volt F1-es verseny helyszíne, a versenyzők közül F1-es autóval egyedül Kimi Räikkönen versenyzett rajta. Többeknek az alsóbb kategóriákból van némi tapasztaltuk, és az Alpha Tauri egy júniusi tesztnapot is teljesített a helyszínen, ám rajtuk kívül egyik csapat sem rendelkezik adatokkal a pályáról.

A versenyzőknek 90 percük lesz kiismerni a pályát, felkészíteni az autójukat, fölfedezni a trükköket, amivel időt nyerhetnek. A program nagy fokú rögtönzést követel meg.

F1
Imola
verseny

Most

12:12

Összefogásban az erő

Összefogott a jövő vasárnap tartandó oromhegyesi helyi közösségi választás mintegy 15 jelöltje, hogy önkéntes munkával megszépítsék az egyik helyi játszóteret.

Népszerű