Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Alberto Pezzali

Federer jutott az elődöntőbe

2019-11-15
00:02
2019-11-15
00:10
Forrás
Pannon RTV
Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.

Federernek már az első gémben bréklabdája volt, ám ezt még sikerült hárítania Đokovićnak. 1:1 után azonban már a svájci kihasználta az újabb lehetőséget, és miután adogatóként sem hibázott, lépéselőnybe került. Đoković ezt követően hiába próbálkozott, nem sikerült visszabrékelnie a remekül szerváló Federer ellen, aki - az utolsó három adogatójátékát semmire nyerve - végül 6:4-re hozta az első szettet.

A 38 éves svájci a folytatásban sem lassított: jöttek a jobbnál jobb szervák és az ászok, majd 2:2 után egy újabb brék. Ezután mintha Đoković a hitét is vesztette volna, csupán egy játékot nyert, míg Federer egyre jobban belelendült, és fantasztikus teniszt bemutatva végül 6:3-ra húzta be a második szettet, és teljesen megérdemelten nyerte meg a találkozót és jutott be az elődöntőbe.

Roger Federer
Novak Đoković
tenisz

Most

21:28, Frissítve: 23:30

Újabb vajdasági magyar az olimpián

Kijutott az olimpiára a szerbiai férfi asztalitenisz válogatott miután óriási bravúrt végrehajtva Hongkongot is legyőzte az ötkarikás játékok kvalifikációs tornáján.

Népszerű

Fájjon-e a feje annak, akinek régi autója van?

A légszennyezés a mindennapok legégetőbb problémája lett. A címlapok, az újságok vezető cikkei mind erről szólnak a szerb sajtóban is. Nap mint nap újabbnál újabb intézkedéseket fogalmaznak meg.

Január 18-a Piroska napja

Időjárás szempontjából a mai napnak különleges jelentése van, ugyanis, ha Piroska napján fagy, negyven napig el nem hagy - tartja a mondás.

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán

Négy gépkocsi ütközött össze Szabadkán, az Egészségügyi Középiskolánál a Belgrádi úton, ma kora délután. Egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett, írja a subotica.com hírportál.