Ugrás a tartalomra

Felkészülten várja a TSC a Novi Pazar csapatát a szerb Szuperligában

2021.07.16
16:25
2021.07.16
17:48
Forrás
Pannon RTV
Holnap rajtol a szerbiai Labdarúgó Szuperliga. A TSC az első fordulóban a Novi Pazar csapatával játszik Zentán, méghozzá hosszú időt követően ismét közönség előtt.

A találkozó szombaton 18:55-kor kezdődik. A topolyaiakat irányító Mladen Krstajić jó játékot és győzelmet vár csapatától.

„Úgy gondolom, hogy a fiúk felkészültek, és koncentráltak, ami a legfontosabb, és hogy készen várjuk ezt a meccset a Novi Pazarral, amely egy jó csapat. 17 új játékost hoztak, amely egy teljesen új csapat Milanović edzővel, akivel már volt lehetőségünk játszani a Rad ellen Zentán. Akkor döntetlen lett az eredmény. Ők, mondjuk, védekezőbb futballt játszanak, abban az értelemben, hogy az eredmény elérése a cél, sem mint a játék szépsége, de értékeljük és tiszteljük őket. Nem lesz könnyű, de hiszek a játékosainkban.”

TSC
Novi Pazar
labdarúgás
Mladen Krstajić

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.